Άνετα την Σάλκε η Μπάγερν (vid)

από AllAboutARIS

Η Μπάγερν Μονάχου "καθάρισε" από το 30′ το εκτός έδρας παιχνίδι με την Σάλκε (0-3) και έδειξε ότι έχει αφήσει πίσω της την πρόσφατη ήττα από την Χόφενχαϊμ. "Μοιρασιά" στο Βόλφσμπουργκ – Βέρντερ (1-1).

Με τον Σβεν Ούλρεϊχ να αντικαθιστά τον τραυματία Μάνουελ Νόιερ κάτω από τα δοκάρια της, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης του Γκελζενκίρχεν και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο 24′, μετά από χέρι του Νάλντο και χρήση του VAR, και ωραίο αριστερό πλασέ του Χαμές Ροντρίγκες πέντε λεπτά αργότερα, με τον Κολομβιανό διεθνή επιτελικό μέσο να πετυχαίνει το πρώτο του τέρμα στο γερμανικό πρωτάθλημα, αξιοποιώντας τη μεταβίβαση του Γάλλου Κορεντίν Τολισό.

Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασαν μια ανάσα από το να ξαναμπούν στο παιχνίδι στο 66′, όταν ο Ούλρεϊχ σταμάτησε ενστικτωδώς την προσπάθεια του Γκουίντο Μπουργκστάλερ από κοντά. Το τελικό 3-0 στην «Veltins Arena» διαμόρφωσε ο Αρτούρο Βιδάλ στο 75′, επιτρέποντας στους Βαυαρούς να φτάσουν τους 12 πόντους έπειτα από πέντε αγωνιστικές στο γερμανικό πρωτάθλημα και να αναρριχηθούν, έστω και προσωρινά, στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, εν αναμονή των αυριανών αγώνων της Μπορούσια Ντόρτμουντ και του Αννόβερου. 

Άουγκσμπουργκ – Λείψια 1-0, Βόλφσμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης 1-1

Χάρη στο γκολ του 23χρονου Αυστριακού διεθνούς επιθετικού Μίχαελ Γκρέγκοριτς μόλις στο τέταρτο λεπτό της αναμέτρησης, η Άουγκσμπουργκ του Κώστα Σταφυλίδη (έμεινε στον πάγκο) επικράτησε με 1-0 της Λειψίας και έφτασε τους 10 βαθμούς στο ξεκίνημα της Bundesliga, προσπερνώντας την αποψινή αντίπαλό της. Την ίδια ώρα, οι απογοητευτικές μέχρι στιγμής Βόλφσμπουργκ και Βέρντερ Βρέμης «κόλλησαν» στο 1-1 στην “Volkswagen Arena” (28′ Ντιβόκ Οριγκί – 56′ Φιν Μπάρτελς) και παρέμειναν στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, με τέσσερις και δύο πόντους αντιστοίχως.

Προτεινόμενα Άρθρα