"Διπλό" τετράδας για Βαλένθια (vid)

από AllAboutARIS

Τρομερή ματσάρα στο Ανοέτα μεταξύ Σοσιεδάδ και Βαλένθια, με τις «νυχτερίδες» να παίρνουν μεγάλη νίκη με 2-3 και να πιάνουν τετράδα!

Aσταμάτητη είναι η Βαλένθια που έχει πάρει για τα καλά φόρα και αυτή τη φορά έκανε «διπλό» μέσα στο Ανοέτα επί της Σοσιεδάδ με 2-3!

Οι «νυχτερίδες» άνοιξαν το σκορ στο 26΄ με τον Μορένο, ενώ οι Βάσκοι απάντησαν επτά λεπτά αργότερα με τον Ελουστόνδο. Στην επανάληψη η Βαλένθια πήρε και πάλι το προβάδισμα με τον Βιδάλ στο 55΄ και πάλι όμως οι γηπεδούχοι έφτασαν αμέσως στην ισοφάριση με τον Ουαρθαμπάλ στο 59΄.

Η Σοσιεδάδ έμεινε με 10 παίκτες στο 68΄ με τον Θουμπελντία να βλέπει την 2η κίτρινη κάρτα, κάτι που συνέβη και με τον Κοντόγκμπια στο 80΄ για να έρθουν ξανά οι δύο ομάδες σε ισορροπία. Ωστόσο ο Τζάτζα ήταν εκείνος που έδωσε ξανά τη λύση στη Βαλένθια και με γκολ στο 85΄ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με 2-3!

Έτσι η Βαλένθια ανέβηκε στην 4η θέση με 12 βαθμούς, αφήνοντας πίσω της την Ρεάλ, ενώ η Σοσιεδάδ μετά το εντυπωσιακό της ξεκίνημα έχει πάρει την κάτω βόλτα γνωρίζοντας την 3η διαδοχική της ήττα και παραμένει στους 9 πόντους.

Προτεινόμενα Άρθρα