"Διπλό" για Ρόμα με Μανωλά

από AllAboutARIS

Ο Κώστας Μανωλάς πέτυχε το πρώτο του γκολ στο Champions League με τη φανέλα της Ρόμα, που πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Καραμπάχ (1-2)

H Ρόμα έκανε τα εύκολα, δύσκολα στο Μπακού, όμως με μπροστάρη και σκόρερ τον Κώστα Μανωλά πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Καραμπάχ (1-2) και πήρε κεφάλι στον όμιλο.

Οι «τζιαλορόσι» φάνηκε ότι θα καθάριζαν πολύ πιο εύκολα το παιχνίδι, αφού βρήκαν απέναντι τους φοβισμένους τους Αζέρους. Στην πρώτη φάση του ματς, ο Κώστας Μανωλάς οριζοντιώθηκε σε γύρισμα του Πελεγκρίνι και με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ (7’, 0-1).

Πριν καν προλάβουν να συνέλθουν οι γηπεδούχοι, οι Ιταλοί βρήκαν και το 0-2 με τον Τζέκο να βάζει ένα… σεντερφορίσιο γκολ (15’, 0-2), που ήταν το 100ό της Ρόμα στο Champions League.

Εκεί που όλα έδειχναν τελειωμένα, ένα κλέψιμο του Ντλόβου στον Γκοναλόν έδωσε την ευκαιρία στον Πέδρο Ενρίκε να πετύχει το πρώτο γκολ της Καραμπάχ στο Champions League (29’, 1-2), με την Ρόμα να… θυμώνει και να χάνει άλλες τρεις καλές ευκαιρίες μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους με Ελ-Σααραουί, Κολάροφ, Ντεφρέλ, με τον Σέχιτς να αντιδρά εξαιρετικά.

Οι Αζέροι ήταν πολύ πιο ξεψαρωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο, προσπάθησαν να πιέσουν με πολλές σέντρες την άμυνα της Ρόμα, όμως η πιο καθαρή φάση ήρθε στο 88ο λεπτό. Η κεφαλιά του Ντλόβου πέρασε ελάχιστα άουτ και οι Ρωμαίοι απέδρασαν με το 1-2 από το Μπακού, συνεχίζοντας την αήττητη πορεία τους στη φετινή διοργάνωση.

Προτεινόμενα Άρθρα