Χάινκες: "Επέστρεψα για λίγο"

από Γιώργος Γκάτος

Ο Γιουπ Χάινκες κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του από την Μπάγερν Μονάχου κατέστησε σαφές πως επέστρεψε απλά για ένα μικρό χρονικό διάστημα στην προπονητική προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα τη δεδομένη στιγμή.

Ο Χάινκες τόνισε πως παρά τις προτάσεις που είχε από διάφορες ομάδες στο πρόσφατο παρελθόν, τις απέρριψε, και πως η απόφασή του να επιστρέψει στην Μπάγερν Μονάχου έχει να κάνει με ένα μικρό χρονικό ορίζοντα κατά τον οποίο θα προσπαθήσει να βοηθήσει τους Βαυαρούς.

“Είχα προτάσεις και από άλλους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, αλλά δεν ήθελα να επιστρέψω στην προπονητική. Δεν είναι επιστροφή στη δουλειά, είναι για λίγο χρονικό διάστημα. Ήταν σημαντικό για εμένα να μπορέσω να συνεργαστώ ξανά με το επιτελείο που είχα και παλαιότερα, γιατί ξέρουμε πως δουλεύει ο καθένας”, σχολίασε ο Χάινκες και πρόσθεσε αναφορικά με την ηλικία του και τη δουλειά που έχει αναλάβει:

“Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και παρά τις δυσκολίες, θεωρώ ότι σύντομα θα καταφέρω να παρουσιάσω κάτι καλύτερο με τη Μπάγερν. Είμαι ρεαλιστής. Τον τρόπο με τον οποίο παίζει ποδόσφαιρο η Ντόρτμουντ δύσκολα θα τον φτάσουμε. Ξέρω όμως από που πρέπει να ξεκινήσω και ότι δουλειά μου είναι να φανεί η ποιότητα που ήδη έχει η ομάδα”.

Προτεινόμενα Άρθρα