Πολλές επιλογές, πολλές δοκιμές…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αρκετές δοκιμές και στο τελευταίο χρονικά φιλικό από τον προπονητή του ΑΡΗ, κόντρα στη Λάρισα

Το παιχνίδι με την Λάρισα ήταν μία καλή ευκαιρία για τον ΑΡΗ να τεστάρει την αγωνιστική του ετοιμότητα και παράλληλα ο Δημήτρης Σπανός να “τσεκάρει” κάποια πράγματα κυρίως σε πρόσωπα.

Από τη μία οι πολλές επιλογές στις περισσότερες θέσεις δίνουν την ευχέρεια στον τεχνικό του ΑΡΗ για δοκιμές, ενώ καλείται να βρει και τους παίκτες που θα καλύψουν τα κενά που υπάρχουν λόγω τραυματισμών.

Στη δεύτερη κατηγορία εντάσσεται το αριστερό άκρο της άμυνας όπου ο Βαλεριανός έχει τεθεί νοκ-άουτ και αναζητείται αντικαταστάτης. Κόντρα στη Λάρισα Τσουμάνης και Τζανακάκης μοιράστηκαν τον χρόνο συμμετοχής, με τον δεύτερο να δείχνει ότι πατάει λίγο καλύτερα και να έχει ίσως ένα ελαφρύ προβάδισμα έναντι του Γιαννιώτη μπακ.

Στην άμυνα, αυτό που ενδεχομένως να προκαλεί εντύπωση είναι η χρησιμοποίηση του Ιντζόγλου πάλι στα στόπερ και η προώθηση του Μαραγκού στα χαφ για ακόμη μία φορά. Κάτι που λογικά έχει να κάνει και με την ικανότητα του πρώην μέσου του Ηρακλή να βγάζει αποτελεσματικά την πρώτη μπάλα από την άμυνα, μαζί φυσικά με τις ανασταλτικές του αρετές. Στοιχείο που διαθέτει και ο Μαραγκός, φαίνεται όμως ότι ο Σπανός τον προτιμάει σε ρόλο “6αριου” για την ώρα.

Πέραν της άμυνας, ο Σπανός φαίνεται να… ψάχνεται ακόμα αρκετά όσον αφορά τους τρεις παίκτες πίσω από τον φορ στο 4-2-3-1 που χρησιμοποιεί. Δηλαδή τους δύο εξτρέμ και τον επιτελικό μέσο, εκεί οπου οι επιλογές είναι αν μη τι άλλο πάρα πολλές ειδικά μετά και την προσθήκη του Πλατέλλα.

Προτεινόμενα Άρθρα