Αυτή είναι η Colonial Marble and Granite

από Νίκος Παπαδόπουλος

Από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρίες πάνω στην εμπορία μαρμάρου και εκ των κορυφαίων στις ΗΠΑ

Το όνομα του Τομ Παπαδόπουλου έχει δει από το πρωί της Τετάρτης (11/10) το φως της δημοσιότητας, με αφορμή την επαγγελματική σχέση που υπάρχει μεταξύ του ομογενή επιχειρηματία και του Θεόδωρου Καρυπίδη. Κάτι βέβαια που δεν προέκυψε τώρα, αλλά εδώ και αρκετό καιρό. Ποια όμως είναι είναι η Colonial Marble and Granite;

Η εν λόγω εταιρία ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2006 με την ονομασία NTP Marble από τον Τομ Παπαδόπουλο, τον γιο του Νίκο και έναν ακόμα συνέταιρο, μετά την απόφαση του υιού Παπαδόπουλου η οικογένεια να εμπλακεί με το εμπόριο μαρμάρων.

Μετά από μία μεταβατική διετία, άρχισε να έρχεται και η εκτόξευση της εταιρίας στον κλάδο της, με τα δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ να κάνουν λόγο για μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο είδος της σε ολόκληρη την χώρα. Αν όχι τη μεγαλύτερη.

Ιδιοκτήτης της εταιρίας είναι ο Τομ Παπαδόπουλος, στην ουσία όμως την επιχείριση “τρέχει” ο γιος του Νίκος, ο οποίος είναι και ο πρόεδρος. Η Colonial Marble είναι η δεύτερη επιχειρηματική προσπάθεια της οικογένειας Παπαδοπούλου, αφού από το 1996 μέχρι το 2005 είχαν στην κατοχή τους την Antenna Star Satelites. Επρόκειτο για εταιρία τοποθέτησης δορυφορικών πιάτων η οποία έφτασε σε σημείο να τοποθετεί τουλάχιστον 1200 δορυφορικά πιάτα καθημερινά, σε περισσότερες από δώδεκα πολιτείες των ΗΠΑ.

Αυτή τη στιγμή η Colonial Marble διαθέτει γραφεία σε Πενσυλβάνια, Φιλαδέλφεια, Χάρισμπουργκ, Ντέλαγουερ και Νιου Τζέρσι, δίνοντας δουλειά σε περίπου 300 οικογένειες.

Αυτό βέβαια το οποίο πρέπει να τονιστεί, είναι ότι για την ώρα οι σχέσεις Καρυπίδη και Παπαδόπουλου είναι καθαρά επαγγελματικές και δεν εμπλέκεται ο ΑΡΗΣ. Κανένας δεν μπορεί όμως να αποκλείσει το ενδεχόμενο εισόδου της οικογένειας Παπαδόπουλου στην ομάδα από τη νέα σεζόν και εφόσον αυτή ανέλθει στη Super League, κάτι που έχουν συζητήσει οι δύο πλευρές αλλά βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο

Προτεινόμενα Άρθρα