Δίνει Μόντριτς, Μπενζεμά και Μπέιλ για τον Κέιν η Ρεάλ Μαδρίτης!

από AllAboutARIS

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάζεται αποφασισμένη να καταθέσει πρόταση στην Τότεναμ για τον Χάρι Κέιν και στο πλαίσιο αυτό προτίθεται να προσφέρει και παίκτες ως αντάλλαγμα, με τους Μπέιλ, Μόντριτς και Μπενζεμά πρώτους υποψηφίους.

Ένα deal με τεράστιες προεκτάσεις ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αφορά την υπόθεση μεταγραφής του Χάρι Κέιν. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα Diario Gol η Τότεναμ δεν θα συναινέσει στην παραχώρηση του Άγγλου στράικερ με λιγότερα από 200 εκατομμύρια ευρώ και για το λόγο αυτό στην Ρεάλ Μαδρίτης αναζητούν τρόπο περιορίσουν το κόστος. 

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφέρει στους “πετεινούς” τους Μπενζεμά και Μπέιλ ως έμψυχα ανταλλάγματα προκειμένου να ρίξει τις απαιτήσεις της Τότεναμ στα 40 εκατομμύρια, αν και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει αμφιβολία σχετικά με την ευπάθεια του Ουαλού στους τραυματισμούς.

Στο ενδεχόμενο αυτό έχει πέσει στο τραπέζι και το όνομα του Λούκα Μόντριτς, που θεωρείται μεν καθοριστικός στο παιχνίδι των «μερένχες», ωστόσο αφένός η ηλικία του (33 χρονών) αφετέρου η πίστη στις δυνατότητες των Θεμπάγιος και Κόβασιτς δημιουργεί σκέψεις για μία ανταλλαγή που εφόσον συμβεί δεδομένα θα προκαλέσει έντονο “κρότο”.

Προτεινόμενα Άρθρα