"Δεν παίρνει πρωτάθλημα φέτος η Λίβερπουλ και δεν ξέρω πότε θα ξαναπάρει"

από AllAboutARIS

Το μέτριο ξεκίνημα της Λίβερπουλ σε συνδυασμό με τον καλοκαιρινό σχεδιασμό της έχουν προβληματίσει τον Τζέιμι Κάραγκερ, όπως φαίνεται από άρθρο που έγραψε στην αγγλική εφημερίδα «Telegraph».

«Η Λίβερπουλ δεν θα κερδίσει το πρωτάθλημα φέτος. Δεν είμαι πεπεισμένος πως είναι ικανός ο Γιούργκεν Κλοπ να φέρει τον τίτλο πίσω στο Άνφιλντ. Δεν είμαι σίγουρος πότε η παλιά μου ομάδα θα τον κερδίσει ξανά. Ειλικρινά δεν το βλέπω να γίνεται στο κοντινό μέλλον. Η Γιουνάιτεντ, η Σίτι και η Τσέλσι είναι τρομερές εντός και εκτός γηπέδου. Είναι δυνατές οικονομικά και έχουν πνεύμα νικητή κάτι που λείπει από την Λίβερπουλ. Τα τελευταία εφτά χρόνια οι ιδιοκτήτες της ομάδας έχουν βάλει πολλά λεφτά, όμως έχουν κερδίσει μόνο 1 Λίγκ Καπ», ανέφερε ο 39χρονος πρωην αμυντικός.

«Το περασμένο καλοκαίρι Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ ήταν στην ίδια θέση. Ετοιμάζονταν για επιστροφή στο Champions League και ξέροντας πως έπρεπε να ανέβουν επίπεδο για να γίνουν σοβαροί διεκδικητές του πρωταθλήματος θα έπρεπε να κάνουν σωστές κινήσεις. Η Γιουνάιτεντ που τερμάτισε 6η αντέδρασε, η Λίβερπουλ που τερμάτισε 4η όχι. Αυτό συνέβαινε και τα προηγούμενα χρόνια που η ομάδα ήταν σε καλύτερες θέσεις. Έπρεπε να κάνει το βήμα παραπάνω και δεν το έκανε. Φοβάμαι πως ο Κλοπ θα κοιτάξει πίσω το καλοκαίρι γιατί η ευκαιρία του χάνεται», πρόσθεσε ο παλαίμαχος αστέρας των «κόκκινων».

Η Λίβερπουλ έχει πραγματοποιήσει ένα αρκετά μέτριο ξεκίνημα στην Premier League καθώς βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς (3 νίκες – 3 ισοπαλίες – 1 ήττα), σε αντίθεση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία είναι στην 1η θέση μαζί με την συμπολίτισσα Σίτι με 19 βαθμούς (6 νίκες – 1 ισοπαλία) και αύριο στις 14:30 στο Άνφιλντ θα πραγματοποιηθεί το μεταξύ τους ντέρμπι.

Προτεινόμενα Άρθρα