Αποφασίζει για την ενδεκάδα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η ξεκάθαρη εικόνα στα μετόπισθεν και τα ερωτηματικά στην γραμμή κρούσης της ομάδας

Κάτι παραπάνω από 24 ώρες έμειναν μέχρι την αναμέτρηση του ΑΡΗ με τον Πανιώνιο (25/10), για την οποία η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώνεται το πρωί της Τρίτης (24/10).

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας θα είναι και εκείνη στην οποία ο Δημήτρης Σπανός θα κάνει τις τελικές του δοκιμές όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει απέναντι στους “κυανέρυθρους”.

Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες ημέρες ο προπονητής του ΑΡΗ δοκίμασε αρκετά πράγματα κυρίως μεσοεπιθετικά, εκεί όπου υπάρχουν και τα περισσότερα ερωτηματικά αφού στα μετόπισθεν τα πράγματα είναι λίγο-πολύ ξεκάθαρα. Ο Βαλεριάνος δείχνει έτοιμος τις τελευταίες ημέρες και το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει με τον Μπούρμπο στα μπακ και οι Δεληζήσης-Σόουζα να είναι οι δύο στόπερ μπροστά από τον Καντιμοίρη.

Στον άξονα “παίζεται” μία θέση δίπλα στον Μουμίν (Παυλίδης, Νίκιτς και Ιντζόγλου), ενώ στην επίθεση όλα θα εξαρτηθούν από τον Διαμαντόπουλο. Αν δηλαδή προλάβει να είναι έτοιμος -ενδεχόμενο που φαντάζει ως το πιο πιθανό- ο Πασάς δεν αποκλείεται να πάρει θέση πίσω του και ο Πλατέλλας με τον Κάσσο έχουν προβάδισμα για τις πλευρές. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Πασάς και ο Κάσσος είναι οι δύο βασικοί υποψήφοι για την κορυφή της επίθεσης. Πιθανά σενάρια, τα οποία θα ξεκαθαρίσουν στη σημερινή προπόνηση.

Προτεινόμενα Άρθρα