Συνελήφθη πρώην τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν για βάναυσο ξυλοδαρμό

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ο 37χρονος τερματοφύλακας της Λανς, Νικολά Ντουσέζ συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες και κρατείται ως ύποπτος πολύ έντονου ξυλοδαρμού της συμβίας του

Σε αστυνομικό τμήμα του Παρισίου κρατείται από τις πρώτες πρωινές ώρες ο πρώην τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν και νυν της Λανς, Νικολά Ντουσέζ.

Ο 37χρονος γκολκίπερ συνελήφθη και κρατείται ως βασικός ύποπτος για τον βάναυσο ξυλοδαρμό της συμβίας του, σε μία υπόθεση που έχει σοκάρει την γαλλική κοινή γνώμη.

Οι αστυνομικές δυνάμεις μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα που δέχθηκαν, έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος του Γάλλου τερματοφύλακα στις 5:30 το πρωί της Πέμπτης και βρήκαν μέσα μία 28χρονη γυναίκα γυμνή, να αιμορραγεί και σε κατάσταση σοκ σε ένα σχεδόν διαλυμένο σπίτι!

Ο Ντουσέζ, ο οποίος συνελήφθη αμέσως, ήταν σε κατάσταση μέθης και φέρεται να την είχε ξυλοκοπήσει πολύ άσχημα, ενώ η κατάσταση του διαμερίσματος μαρτυρούσε βασανιστήρια ωρών!

 
«Την έπιασε από τα μαλλιά και χτυπούσε το κεφάλι της στο πάτωμα και στον τοίχο», ήταν τα λόγια ανώνυμης πηγής στα γαλλικά Μ.Μ.Ε.: «Η κατάσταση του διαμερίσματος ήταν σοκαριστική. Παντού σπασμένα αντικείμενα, κατεστραμμένα έπιπλα, σπασμένοι καθρέφτες, συρτάρια πεταμένα και παντού κηλίδες αίματος», ήταν η περιγραφή του σκηνικού!

Ο Ντουσέζ οδηγήθηκε με χειροπέδες σε αστυνομικό τμήμα, όπου κρατείται, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αιτία του βάναυσου ξυλοδαρμού φέρεται να είναι μία σκηνή ζηλοτυπίας του ζευγαριού σε εστιατόριο του Παρισίου.

Προτεινόμενα Άρθρα