"Μηδενίζει" και "βλέπει" Τρίκαλα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Επιστροφή στις προπονήσεις για την ομάδα μετά το χθεσινό ρεπό

Νέα εβδομάδα και νέα πρόκληση για τον ΑΡΗ, η οποία ακούει στο όνομα των Τρικάλων τα οποία αντιμετωπίζει την ερχόμενη Κυριακή (05/11).

Μετά το χθεσινό ρεπό, η ομάδα επιστρέφει σήμερα στις προπονήσεις και ξεκινάει την προετοιμασία της για το σημαντικό παιχνίδι που θα δώσει στην έδρα των Θεσσαλών. 

Το 5-0 επί του Αιγινιακού έφερε χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας. Ολοι όμως γνωρίζουν ότι μπροστά τους έχουν ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι και μάλιστα κόντρα σε μία ομάδα που χθες γνώρισε την ήττα από την Παναχαϊκή και θα θέλει να αντιδράσει. Για αυτό και η ομάδα καλείται να… μηδενίσει ή πιο απλά να ξεχάσει ό,τι έγινε το περασμένο Σάββατο, καλούμενη να δείξει το μέταλλο της και μακριά από το “Κλεάνθης Βικελίδης”. 

Το μοναδικό ερωτηματικό αυτή τη στιγμή για τον Δημήτρη Σπανό, είναι ο Γιώργος Βαλεριάνος. Αφού ο 25χρονος μπακ γλίτωσε την υποτροπή στον τετρακέφαλο, τις επόμενες δύο ημέρες θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και την Πέμπτη θα φανεί σε μεγάλο βαθμό αν θα μπορέσει να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τον αγώνα της Κυριακής.

Προτεινόμενα Άρθρα