Η άλλη πλευρά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μέτρια έως κακή σε κάποια σημεία η εικόνα της ομάδας, κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος Δημήτρης Σπανός

Ο ΑΡΗΣ έστω και αν έφτασε τους οπαδούς του στα… πρόθυρα του καρδιακού, πήρε αυτό που ήθελε στα Τρίκαλα και συνέχισε με νίκη στη φετινή Stoiximan Football League. 

Το χθεσινό αποτέλεσμα μπορεί να φέρει αρκετά κέρδη για την ομάδα. Αποτελεί όμως τη μία πλευρά του αγώνα στη Θεσσαλική πόλη. Διότι υπάρχει και η άλλη που έχει να κάνει με τη γενικότερη παρουσία της ομάδας. 

Μπορεί οι “κιτρινόμαυροι” να επέδειξαν μαχητικότητα, να μην απειλήθηκαν και χάρη στην έμπνευση του Παυλίδη στο 90′ να πήραν τους τρεις βαθμούς, όμως στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς προβλημάτισαν αρκετά με την παρουσία τους. Σε σημείο να μην αξίζουν ίσως και τη νίκη. Στο ποδόσφαιρο όμως δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. 

Τα Τρίκαλα μπήκαν πολύ καλά δοαβασμένα, διέκριναν το πρόβλημα του ΑΡΗ όταν πιέζεται και εκεί εστίασαν. Ανέβασαν ψηλά τις γραμμές τους, έκλεισαν τους χώρους και… αποσυντόνισαν τους φιλοξενούμενους σε τέτοιο σημείο που το ένα λάθος διαδεχόταν το άλλο, δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν τη μπάλα και να πατήσουν με αξιώσεις στην περιοχή του Αποστολίδη. Μία μέτρια έως κακή εμφάνιση, κάτι που παραδέχθηκε και ο Δημήτρης Σπανός στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου. Είναι δεδομένο ότι ο ΑΡΗΣ θέλει ακόμα δουλειά σε συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού του. Ο προπονητής γνωρίζει ποια είναι αυτά και σίγουρα μέσα στο επόμενο διάστημα θα προσπαθήσει να τα περιορίσει όσον το δυνατόν περισσότερο γίνεται σε συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές του.

Προτεινόμενα Άρθρα