Βρίσκει ρυθμό η Λίβερπουλ

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Σαλάχ (2 γκολ) η Λίβερπουλ κέρδισε πανεύκολα στο Άνφιλντ την Σαουθάμπτον με 3-0, έφτασε τις 3 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και παρέμεινε εντός της προνομιούχου πρώτης πεντάδας στην Premier League

Χρειαζόταν τη νίκη για πολλούς και διάφορους λόγους: πρωτίστως για να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της, δευτερευόντως για να διατηρηθεί στα ψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα και, τέλος, γιατί οι «Κόκκινοι» πέρασαν μια επεισοδιακή εβδομάδα μετά την εισαγωγή του Γιούργκεν Κλοπ στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Και, 90 λεπτά αργότερα, ο στόχος επετεύχθη: η Λίβερπουλ υποδέχτηκε την Σαουθάμπτον στο «Άνφιλντ» και προηγήθηκε λίγο μετά την συμπλήρωση του ημιώρου με τον… συνήθη ύποπτο φέτος- εξαιρετικό σουτ του Σαλάχ από το ύψος της περιοχής και 1-0 στο 31΄. 10 λεπτά αργότερα ο Αιγύπτιος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0, φτάνοντας τα 14 φέτος σε όλες τις διοργανώσεις (περισσότερα από κάθε άλλον παίκτη της Premier League)! 

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Κοουτίνιο στο 68΄, ο οποίος με δυνατό πλασέ από το πέναλτι διαμόρφωσε το 3-0, βάζοντας το κερασάκι στην αγωνιστική τούρτα της ομάδας του Κλοπ σήμερα.

Κάπως έτσι, η Λίβερπουλ έφτασε τους 22 βαθμούς και φιγουράρει στην 5η θέση, μόλις ένα «τρίποντο» μακριά από τη δεύτερη.

Καθόλου άσχημα δεδομένης της φετινής της αρχής- έτσι δεν είναι;

Προτεινόμενα Άρθρα