Εμφανίστηκαν στην επανάληψη

από AllAboutARIS

Υπνωτισμένοι όλοι στο πρώτο ημίχρονο. Επική αντεπίθεση στην επανάληψη με μπροστάρηδες Διαμαντόπουλο, Πλατέλλα και Ντούνη.

ΚΑΝΤΙΜΟΙΡΗΣ: Στα δυο γκολ δεν φέρει ευθύνη αφού η άμυνα ήταν… αλλού. Στην επανάληψη στις δυο φορές που έπρεπε να φωνάξει την παρουσία του, στα σουτ των Εφορντ και Σταματάκου το έκανε.

ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ: Σε γνώριμο περιβάλλον φάνηκε λιγάκι… τρακαρισμένος στο πρώτο ημίχρονο και δεν πήρε πρωτοβουλίες. Σε γενικές γραμμές έπαιξε καλά τον Έφορντ που του έφυγε ελάχιστες φορές. Στην επανάληψη πήρε κι αυτός πρωτοβουλίες και βοήθησε στην ανατροπή.

ΣΟΟΥΖΑ: Στο πρώτο ημίχρονο επηρεάστηκε από την γενική μετριότητα και ήταν λιγάκι έξω από τα νερά του. Στην επανάληψη όμως εξαφάνισε τον Κάιπερς και ήταν ο γνωστός Σόουζα.

ΔΕΛΗΖΗΣΗΣ: Και αυτός όπως και ο Πορτογάλος φάνηκε να έχουν ένα θέμα στους ρόλους στο πρώτο ημίχρονο και βρέθηκε αρκετές φορές εκτεθειμένος από την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε παθιασμένα, βγήκε και μπροστά και λίγο έλειψε να βγάλει μια κάθετη για γκολ

ΒΑΛΕΡΙΑΝΟΣ: Είχε αρκετή δουλειά από την πλευρά του και όχι πολλές βοήθειες με συνέπεια στο πρώτο ημίχρονο να είναι εκτεθειμένος σε 2-3 παίκτες. Έβγαλε όμως τεράστια ψυχικά αποθέματα και τσαμπουκά και ήταν καθοριστικός όποτε χρειάστηκε.

ΜΟΥΜΙΝ: Δεν ήταν ο Μουμίν των πρώτων αγώνων. Πήγαινε με κάποια καθυστέρηση στην μπάλα και σε πιο αργό τέμπο από το συνηθισμένο και έδειχνε λιγάκι κουρασμένος. Δεν έκανε βέβαια το μεγάλο λάθος αλλά δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και ο Σπανός τον αντικατέστησε.

ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ: Και αυτός στο πρώτο ημίχρονο φάνηκε εξω από τα νερά και ασυνήθιστα για αυτόν εκτός τακτικού πλάνου. Συνήρθε στην επανάληψη, έκανε την ασιστ στον Ντούνη στο πρώτο γκολ και βοήθησε στην καλύτερη κυκλοφορία.

ΠΑΣΣΑΣ: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριος αν και κόπηκε δυο φορές κακώς με οφσάιντ. Στο δεύτερο όμως ανέβηκε κατακόρυφα, έτρεξε πολύ, βοήθησε στη δημιουργία και ένα την κούρσα στο δεύτερο γκολ.

ΚΑΣΣΟΣ: Δεν του βγήκε το παιχνίδι καθόλου. Στο πρώτο ημίχρονο έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία να μειώσει το σκορ ενώ και σε όλες του τις ενέργειες φάνηκε να μην έχει καθαρό μυαλό. Σωστά αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

ΠΛΑΤΕΛΛΑΣ: Κατέθεσε μέχρι και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών του στο γήπεδο και έχει μεγάλη συμμετοχή στην ανατροπή καθώς κέρδισε το πέναλτι της ισοφάρισης και πέτυχε το νικητήριο γκολ. Γενικά στην επανάληψη ήταν κίνδυνος- θάνατος για την άμυνα του Εργοτέληξ και θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο γκολ.

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: Στις κλασικές ευκαιρίες που είχε ήταν άτυχος. Ήταν όμως πολύ ψύχραιμος από την άσπρη βούλα όταν χρειάστηκε. Πρωτοστάτησε στην αντεπίθεση του δεύτερου ημιχρόνου με τεράστια θέληση, διάθεση και παρότρυνση των υπολοίπων.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΝΤΟΥΝΗΣ: Απόλυτα καθοριστικός με την είσοδό του στο παιχνίδι. Μείωσε το σκορ, έφτιαξε το τρίτο, και γενικά ηγήθηκε της αντεπίθεσης δείχνοντας με την εμφάνισή του στον Σπανό ότι δικαιούται περισσότερου χρόνου συμμετοχής.

 

ΝΙΚΙΤΣ: Μπήκε αντί του Μουμίν και έδωσε τις μάχες του κυρίως ανασταλτικά.

 

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Μπήκε στο τέλος και είχε ένα σουτ πάνω από τα δοκάρια.

Προτεινόμενα Άρθρα