Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του #ARISFC

Εκτός και σήμερα ο Διαμαντόπουλος

Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του #ARISFC

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος ανέβασε σήμερα ρυθμό και συμμετείχε σε κομμάτια της προπόνησης, ενώ ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος προφυλάχτηκε και πάλι, λόγω ενοχλήσεων στη μέση

Αναλυτικά η ενημέρωση της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ:

“Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με την Παναχαϊκή στο Κλεάνθης Βικελίδης (25/11, 15:00), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος ανέβασε σήμερα ρυθμό και συμμετείχε σε κομμάτια της προπόνησης, ενώ ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος προφυλάχτηκε και πάλι, λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιλαμβάνει και πάλι πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου», με την οποία ολοκληρώνεται η προετοιμασία για το παιχνίδι με την πελοποννησιακή ομάδα.

* H ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι αύριο θα πραγματοποιηθεί Media Day ενόψει του αγώνα με την Παναχαϊκή. Η Media Day θα γίνει στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης στις 14:00 και στους εκπροσώπους των ΜΜΕ θα μιλήσει ο Ούγκο Σόουζα.”

Υπέδειξε στη διοίκηση της Άρσεναλ τον διάδοχό του ο Βενγκέρ
Προηγούμενο άρθρο Υπέδειξε στη διοίκηση της Άρσεναλ τον διάδοχό του ο Βενγκέρ
Επόμενο άρθρο Οι 12 της Κροατίας
Οι 12 της Κροατίας

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News