Το "5 στα 5" περιμένει…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Κερδίζουν και… φεύγουν στο +5 από την ομάδα της Πάτρας οι "κιτρινόμαυροι"

Το σερί του ΑΡΗ παρολίγο να “σπάσει” στο Ηράκλειο. Δεν σταμάτησε όμως ούτε εκεί και μένει πλέον να συνεχιστεί. Αυτή τη φορά κόντρα στην Παναχαϊκή. 

Οι “κιτρινόμαυροι” επιστρέφουν… σπίτι τους και υποδέχονται την ομάδα της Πάτρας στις 15:00 AllAboutARIS, Libero 107,4, ET3), για την 5η στροφή της Stoiximan Football League και με στόχο την 5η νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες. Σε έναν αγώνα στον οποίο έχουν την ευκαιρία να αφήσουν το σύλλογο της Πελοποννήσου στο -5 από την κορυφή, στην προσπάθεια τους να ανοίξουν την “ψαλίδα” από τους υπόλοιπους διεκδικητές της ανόδου. 

Ναι μεν επιστροφές, αλλά πάλι προβλήματα

Ο Δημήτρης Σπανός χαμογέλασε στις αρχές της εβδομάδας βλέποντας τους Παυλίδη και Μπούρμπο να επιστρέφουν κανονικά στις προπονήσεις. Εκεί όμως που ήλπιζε ότι η εβδομάδα θα κυλήσει χωρίς προβλήματα, ήρθαν οι ενοχλήσεις του Διαμαντόπουλου στη μέση.

Ο 28χρονος επιθετικός αισθάνεται καλύτερα τις τελευταίες δύο ημέρες και μάλιστα χθες συμμετείχε σε κομμάτια της προπόνησης. Η παρουσία του στην 18άδα είναι πιθανή, όχι όμως και στο αρχικό σχήμα όπου τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Καπνίδης.

Η δεύτερη αλλαγή στην ενδεκάδα ακούει στο όνομα του Ντούνη, ο οποίος ετοιμάζεται να…. εξαργυρώσει την καταλυτική του παρουσία κόντρα στον Εργοτέλη και να ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Με τον Πλατέλλα να διατηρείται στο δεξί και τον Πασά σε ρόλο επιτελικού μέσου. Μουμίν-Ιντζόγλου θα διατηρηθούν λογικά ως δίδυμο στα χαφ, όπως και η τετράδα των Τζανακάκη, Σόουζα, Δεληζήση και Βαλεριάνου μπροστά από τον Καντιμοίρη.

Οπως σε κάθε εντός έδρας αγώνα, έτσι και σήμερα ο Δημήτρης Σπανός θα ανακοινώσει την αποστολή λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα. 

Αποφασισμένη για την έκπληξη η Παναχαϊκή

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου “γκέλαρε” την περασμένη ομάδα κόντρα στον Κισσαμικό και έρχεται σήμερα στο “Βικελίδης” για να… ρεφάρει με μία έκπληξη κόντρα στον ΑΡΗ. Με αυτό τον στόχο προετοιμάστηκε άλλωστε όλη την εβδομάδα η ομάδα της Πάτρας, στην οποία απαγορεύτηκαν οι δηλώσεις πριν τη σημερινή αναμέτρηση.

Η αποστολή της Παναχαϊκής βρίσκεται από χθες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, χωρίς τους Ελευθεριάδη, Σούλη και Μπιτσάκο που παρέμειναν στην Πάτρα λόγω τραυματισμού. 

Η αποστολή της Παναχαϊκής: Βρονταράς, Χαλκιάς, Σούλης, Πολίμος, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Φωτάκης, Μουστακόπουλος, Φουρλάνος, Γκίνο, Πολυχρόνης, Μαστραντωνάκης, Μασούρας, Στεργίδης, Αποστολόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης, Γκέσιος.

Προτεινόμενα Άρθρα