Δεδομένες απουσίες και αμφίβολοι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Κάτι σε… νοσοκομείο φέρνει ο ΑΡΗΣ, μετά και τη χθεσινή αναμέτρηση με αντίπαλο την Παναχαϊκή.

Σε δύο ημέρες οι “κιτρινόμαυροι” υποδέχονται τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Δημήτρης Σπανός περιμένει να δει ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεση του.

Οι σίγουροι απόντες για τον 48χρονο τεχνικό είναι οι Διαμαντόπουλος και Τζανακάκης. Ο πρώτος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση ενώ στον δεύτερο έγιναν χθες πέντε ράμματα στο κουντεπιέ μετά το μαρκάρισμα του Φουρλάνου. Ο Κρητικός μπακ θα απουσιάσει σίγουρα από το ματς της Τρίτης και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τον Κισσαμικό.

Οσον αφορά τους αμφίβολους, Βαλεριάνος και Κάσσος αισθάνθηκαν χθες ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και η κατάσταση τους θα επανεκτιμηθεί σήμερα. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Πασά που νιώθει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και η συμμετοχή του επίσης παραμένει αμφίβολη.

Εκείνος που την… έβγαλε καθαρή είναι ο Μουμίν. Ο 30χρονος μέσος έκανε τρία ράμματα στην κνήμη μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα, όμως η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία και εκτός απροόπτου θα τεθεί στη διάθεση του Σπανού για τον αγώνα του Κυπέλλου.

Προτεινόμενα Άρθρα