"Γαλλικό πάρτι" της Ατλέτικο (vid)

από AllAboutARIS

Γκριεζμάν και Γκαμεϊρό σκόραραν από δύο φορές και η Ατλέτικο Μαδρίτης έστησε ένα πραγματικό πάρτι στην έδρα της Λεβάντε στην πιο ευρεία νίκη της σεζόν.

Eίναι φιλαράκια, μιλάνε την ίδια γλώσσα και βρίσκονται καλά και στο γήπεδο. Το γαλλικό ντουέτο της Ατλέτικο Μαδρίτης είχε φοβερά κέφια στο «Σιουτάτ» και οδήγησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στην πιο ευρεία νίκη της σεζόν στο σπίτι της Λεβάντε με 0-5.

Για να έρθει η συντριβή για τους γηπεδούχους χρειάστηκε να βάλουν και οι ίδιοι το… ποδαράκι τους. Ο Ρομπερ με ένα πολύ… εύκολο αυτογκόλ στο 5ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους «ροχιμπλάνκος», οι οποίοι από εκεί και μετά έδωσαν ρεσιτάλ στο επιθετικό τρανζίσιον, απέναντι σε μία άμυνα που έμοιαζε με αφύλακτη διάβαση.

Ο Κέβιν Γκαμεϊρό με δύο εξαιρετικά τελειώματα σε τετ-α-τετ (29’, 59’) ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 και από εκεί και μετά ανέλαβε δράση ο έτερος Γάλλος. Ο Αντουάν Γκριεζμάν πήρε την σκυτάλη και με άλλα δύο τέρματα μέσα σε τέσσερα λεπτά (65’, 69’) ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-5, που έφερε την αήττητη ακόμα Ατλέτικο ξανά στην τρίτη θέση.

Προτεινόμενα Άρθρα