Πρόκριση για Εσπανιόλ, Βιγιαρεάλ

από AllAboutARIS

Την παρουσία τους στην επόμενη φάση του Copa del Rey «σφράγισαν» οι Εσπανιόλ (3-2 Τενερίφη), Βιγιαρεάλ (3-0 Πονφεραντίνα). Νέα «γκάφα» με πέναλτι εκτός περιοχής από τον διαιτητή του Βαλένθια-Μπαρτσελόνα.

Την παρουσία τους στην επόμενη φάση του Copa del Rey «σφράγισαν» οι Εσπανιόλ (3-2 Τενερίφη), Βιγιαρεάλ (3-0 Πονφεραντίνα).

Eσπανιόλ – Τενερίφη 3-2

Η Τενερίφη προηγούνταν με 1-0 (Ακόστα 10′) στην Βαρκελώνη επί της Εσπανιόλ και είχε την δυνατότητα να προκριθεί στους 16, χάρη και στο 0-0 του πρώτου αγώνα. Ο περιβόητος διαιτητής του Βαλένθια-Μπαρτσελόνα ωστόσο μετά το γκολ-μισό μέτρο που δεν έιδε, καταλόγισε πέναλτι για χέρι εκτός περιοχής!

ADVERTISING
 

Ο Μορένο δεν είπε όχι στο δώρο, ισοφάρισε σε 1-1 στο 36′ με τους Καταλανούς στην συνέχεια να παίρνουν προβάδισμα πρόκρισης με 3-1 (Γκρανέρο 57′, Σέρχιο Γκαρσία (90+1′), με τους φιλοξενούμενους απλώς να μειώνουν με τον Χουάν Κάρλος στο 90+4′, μένοντας με το παράπονο για την καταφανή αδικία.

Βιγιαρεάλ – Πονφερραντίνα 3-0

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού είχε κέφια στο «Estadio de la Cerámica» και η Βιγιαρεάλ πανέτρεψε το εις βάρος της 1-0 στο πρώτο ματς με επιθετικό ντεμαράζ στο δεύτερο ημίχρονο «κλειδώνοντας» την παρουσία της στον επόμενο γύρο του Copa del Rey.

Ο Κογκολέζος στράικερ με δύο τέρματα (47′, 62′) άνοιξε το δρόμο στην νίκη, με τον Μπάκα στο 64′ να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Προτεινόμενα Άρθρα