Εφτυσε αντίπαλο ο άλλοτε στόπερ του #ARISFC

Κινδυνεύει με τιμωρία 1,5 μήνα ο Αβραάμ

Εφτυσε αντίπαλο ο άλλοτε στόπερ του #ARISFC, σε μία ενέργεια που ίσως του κοστίσει

Σε δυσμένεια βρίσκεται ο Αβραάμ Παπαδόπουλος από την ομάδα του, τη Μπρίσμπεϊν Ρόαρ στην Αυστραλία, μετά την κίνησή του να φτύσει αντίπαλο.

άλλοτε άσος του Ολυμπιακού και του Άρη, αποβλήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι της Μπρίσμπεϊν Ρόαρ μετά από χρήση βίντεο που έκανε ο διαιτητής, όταν έφτυσε αντίπαλό του.

Ο 33χρονος στόπερ αντιμετωπίζει την κατηγορία της “αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς” και κινδυνεύει με τιμωρία ως 1,5 μήνα από τα πειθαρχικά όργανα. 

Ο Παπαδόπουλος πάντως κατάλαβε το λάθος του κι έσπευσε να ζητήσει συγνώμη, ωστόσο πλέον βρίσκεται σε δυσμένεια και από την ομάδα του, η οποία είχε ήδη σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, ιδίως στην άμυνα. 

Πηγη: sdna.gr 

Αγχωτική νίκη για τους Μπακς με ηγέτη τον "διπλό" Γιάνναρο (vid)
Προηγούμενο άρθρο Αγχωτική νίκη για τους Μπακς με ηγέτη τον "διπλό" Γιάνναρο (vid)
Επόμενο άρθρο "Δένει" με μυθικό συμβόλαιο και τον Στέρλινγκ η Μάντσεστερ Σίτι
"Δένει" με μυθικό συμβόλαιο και τον Στέρλινγκ η Μάντσεστερ Σίτι

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News