Μία ακόμη… πηγή τερμάτων

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι διαφορές του φετινού ΑΡΗ με τον περσινό είναι εμφανείς ακόμα και στους ποδοσφαιρικά… αδαείς. Μία ομάδα πολύ διαφορετική και πιο ουσιαστική σε πολλούς τομείς. Οπως αυτός των στατικών φάσεων.

Μέχρι στιγμής και σε σύνολο εννέα αγώνων (6 για το πρωτάθλημα και 3 για το Κύπελλο), η ομάδα έχει βρει συνολικά 17 φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα. Από αυτά, τα 4 έχουν έρθει μέσα από στατικές φάσεις, φάουλ ή κόρνερ.

Τελευταίο “δείγμα” ήταν αυτό του Μπαργκάν κόντρα στον Κισσαμικό, ενώ από το φάουλ του 29χρονου μεσοεπιθετικού ήρθε το γκολ του Μιλούνοβιτς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Εξέχουσα θέση σε αυτή την κατηγορία έχει και ο Πλατέλλας, που… σέρβιρσε με κόρνερ για το γκολ του Κάσσου κόντρα στον Αιγινιακό και με φάουλ για εκείνο του Δεληζήση απέναντι στην Παναχαϊκή.

Σε κάποιους μπορεί τα παραπάνω να φαντάζουν απλά ως αριθμοί. Για έναν ΑΡΗ όμως που πέρυσι υστερούσε σε αυτό το κομμάτι, φέτος είναι σημαντικό που το έχει διορθώσει και παίρνει γκολ από στημένες μπάλες. Ειδικά όταν το παιχνίδι δεν του “βγαίνει’, όπως δηλαδή έγινε προχθές με τον Κισσαμικό.

Προτεινόμενα Άρθρα