"Δεν θέλω να φοβάστε"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μίλησε χθες στους παίκτες για τη νίκη επί του Κισσαμικού και τους αγώνες που ακολουθούν

Ο Παύλος συνηθίζει να μιλάει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπως έκανε και χθες με αφορμή τον αγώνα κόντρα στον Κισσαμικό.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας συνεχάρη την ομάδα για τη νίκη που πέτυχε και τη σημασία που έχει σε αυτό το χρονικό σημείο. Είδε όμως και πράγματα που δεν του άρεσαν και τα επεσήμανε στη χθεσινή του ομιλία. 

Συγκεκριμένα, στον “Μύρο” δεν άρεσε το γεγονός ότι η ομάδα στο δεύτερο μέρος είχε στιγμές που φαινόταν αρκετά αγχωμένη έως φοβισμένη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν ένα φάουλ του Κισσαμικού το οποίο έφερε σχεδόν όλους τους παίκτες στην περιοχή της ομάδας που λογικό ήταν να μην αρέσει σαν εικόνα. “Μπράβο για τη νίκη που πήρατε, αλλά δεν θέλω να είστε φοβισμένοι. Είστε μία πολύ καλή ομάδα με ποιότητα και δεν θέλω να σας βλέπω έτσι”, ήταν κάποιες από τις ατάκες του Μυροφορίδη που ίσως μόνο τυχαία να μην ήρθαν πριν τους αγώνες με Δόξα και ΟΦΗ. Παρατηρήσεις μεν αλλά καλοπροαίρετες δε από το “αφεντικό” του αγωνιστικού τμήματος.

Προτεινόμενα Άρθρα