Περιμένει και πράττει αναλόγως…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι δύο θέσεις που "παίζονται" στην επίθεση

Για μία ακόμη εβδομάδα ο Δημήτρης Σπανός… μαθαίνει να ζει χωρίς τον Βαγγέλη Πλατέλλα, από τη στιγμή που είναι αμφίβολος για τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας. 

Η απουσία του 29χρονου μεσοεπιθετικού από τη χθεσινή προπόνηση ανάγκασε τον προπονητή του ΑΡΗ να αλλάξει τα πλάνα που έχει στο μυαλό του και παράλληλα να… διατηρήσει εκείνα του τελευταίου αγώνα κόντρα στον Κισσαμικό. Με κάποιες μικροαλλαγές βέβαια. 

Στις χθεσινές πρώτες δοκιμές το νέο πρόσωπο ήταν ο Διαμαντόπουλος, ο οποίοςθα ξεκινήσει κανονικά στην κορυφή της επίθεσης την ερχόμενη Κυριακή. Αυτό που πρέπει να ξεκαθαρίσει εφόσον ο Πλατέλλας δεν προλάβει να είναι έτοιμος -που είναι και το πιο πιθανό- είναι ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του αλλά και εκείνος που θα ξεκινήσει πίσω από τον φορ. 

Χθες ο Σπανός δοκίμασε αρχικά σε ρόλο επιτελικού μέσου τον Πασά και στη συνέχεια τον Παυλίδη, αλλάζοντας τον πρώτο στις πλευρές με τους Μπαργκάν και Ντούνη. 

Με δεδομένο λοιπόν ότις στις υπόλοιπες θέσεις πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι, τα ερωτηματικά για ακόμη μία εβδομάδα θα αφορούν την γραμμή κρούσης της ομάδας. Ερωτηματικά που θα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν στη σημερινή και αυριανή προπόνηση της ομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα