Ο Καπνίδης παίρνει το όπλο του

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ δίνει ένα κρίσιμο παιχνίδι την Κυριακή στην Δράμα και για να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα θα χρειαστεί την αποτελεσματικότητα των επιθετικών του.

Οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού γνωρίζουν ότι με το “διπλό” στην Δράμα εδραιώνονται στην κορυφή της βαθμολογίας και αποκτούν απόσταση ασφαλείας από τους αντιπάλους τους. Για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα, η συνολική λειτουργία της ομάδας πρέπει να είναι στον απαιτούμενο βαθμό αποτελεσματική και κυρίως η επιθετική γραμμή θα πρέπει να μετουσιώσει σε γκολ της ευκαιρίες που θα δημιουργηθούν. Κάπου εδώ, έρχεται και “κολλάει” ο Αντώνης Καπνίδης, ο οποίος -εφόσον πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Δημήτρη Σπανό-, θέλει να βρει δίχτυα. Ο φορ του ΑΡΗ σκόραρε στην πρεμιέρα κόντρα στον Αιγινιακό κι έκτοτε δεν έχει στείλει ξανά την μπάλα στο πλεκτό (έχει παίξει 4 ματς συνολικά, το ένα ως βασικός) κάτι που ευελπιστεί να κάνει στην Δράμα και να βοηθήσει την ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς. 

Η λογική λέει πως ο Δημήτρης Σπανός θα ξεκινήσει με τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο στην κορυφή της επίθεση, αλλά δεν αποκλείεται -ανάλογα και με την εξέλιξη του ματς- να δούμε και τους δύο φορ του ΑΡΗ στην ίδια ενδεκάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα