Από εκεί που το άφησε…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σαν να μην έλειψε ποτέ ο 28χρονος επιθετικός…

Επειτα από δύο αγωνιστικές ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος βρέθηκε ξανά στα πλάνα του Δημήτρη Σπανού. Και ευτυχώς οι συγκυρίες το ήθελαν έτσι ώστε ο 28χρονος επιθετικός να δώσει το “παρών” στην κρίσιμη αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας. 

Ο “Διάμα” επανήλθε μετά από μία μικρή περίοδο που η ομάδα εμφάνιζε θεμα στο “9” και με το καλημέρα έκανε τη διαφορά. Τόσο στο σκοράρισμα όσο και στη δημιουργία. 

Στην ουσία ο Διαμαντόπουλος χθες σκόραρε δις αλλά στο πρώτο του τέρμα ο βοηθός λανθασμένα τον υπέδειξε σε θέση οφσάιντ. Στη φάση της ισοφάρισης όμως δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα, συνδυάζοντας την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση με γκολ. Το τέταρτο του φέτος, για να πάρουν σκυτάλη οι ασίστ. 

Στο 77′ και σε μία από τις αρκετές φορές που ο επιθετικός του ΑΡΗ γύρισε πίσω για να πάρει μπάλα, είδε την κίνηση του Παυλίδη στην άμυνα της Δράμας και με έξοχη πάσα βρήκε τον συμπαίκτη του για να διαμορφωθεί το τελικό 1-2. Σε μία εμφάνιση που δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και κάνει τον Δημήτρη Σπανό να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Προτεινόμενα Άρθρα