H Mίλαν κατηγορεί τον Ραϊόλα για Ντοναρούμα

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

O αθλητικός διευθυντής των «ροσονέρι» κατηγόρησε έμμεσα τον Μίνο Ραϊόλα

Mετά τα όσα έγιναν στο ματς της Μίλαν με τη Βερόνα, όπου οι οπαδοί των Ροσονέρι σήκωσαν πανό και αποδοκίμασαν τον Ντοναρούμα, ήρθε η απάντηση των ανθρώπων της Μίλαν.

Ο αθλητικός διυεθυντής, Μασιμιλιάνο Μιραμπέλι, έριξε ευθύνες για τα όσα συμβαίνουν στον γνωστό μάνατζερ Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος εκπροσωπεί τον Ντοναρούμα.

«Η θέση μας είναι ξεκάθαρη: δεν έχουμε ανάγκη να πουλήσουμε κανέναν παίκτη. Αν κάποιος θέλει να φύγει, θα πρέπει να το πει σε μας πρώτα και μετά φυσικά να βρεθεί ομάδα που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις μας. Δεν θα μας σύρει κανείς σε καμία κατάσταση! Ο Τζίτζιο είναι εξαιρετικό παιδί, μίλησα μαζί του πριν από λίγο και ουδέποτε είπε πως θέλει να φύγει. Ίσως κάποιος κύριος να θέλει να ενορχηστρώσει κάτι τέτοιο, αλλά εμείς υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα της Μίλαν. Καταλαβαίνουμε την οργή του κόσμου, αλλά δεν πρέπει να αποδοκιμάζουν τους παίκτες μας. Δεν είναι λάθος του Τζίτζιο ό,τι συνέβη και πρέπει να τον υποστηρίξουμε, γιατί είναι περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου μας. Πρέπει να τον προστατέψουμε. Ξέρουμε ποιος τον δηλητηριάζει και ελπίζουμε να λύσουμε το θέμα αυτό σύντομα», είπε ο Μιραμπέλι.

Προτεινόμενα Άρθρα