"Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα, δεν χαλαρώνουμε"

από AllAboutARIS

Ο Χρήστος Μπούρμπος μίλησε στο περιθώριο της Media Day για το προσεχές ματς με τον Ο.Φ.Η., τονίζοντας πως η ομάδα μέχρι να εξασφαλίσει μαθηματικά την άνοδο στην Super League, δεν θα επαναπαυτεί.

“Είναι ένα ματς από τα θεωρητικά πολύ δύσκολα αυτό απέναντι στον Ο.Φ.Η., καθώς ο Ο.Φ.Η. είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο κι έρχεται “πληγωμένος” μετά την εντός έδρας ήττα. Εμείς, θ’ αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι, όπως όλα τα παιχνίδια. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό, είναι μια κατηγορία”. Είπε αρχικά ο έμπειρος αμυντικός

Ποιο αγωνιστικό στοιχείο κάνει την διαφορά φέτος:

“Σίγουρα είναι τ’ αποτελέσματα. Είναι μεγάλο αβαντάζ το ότι κερδίζουμε ακόμα και με μέτριες εμφανίσεις. Η ομάδα δείχνει αγωνιστικότητα και αυταπάρνηση για το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι αυτό είναι η διαφορά και το στοιχείο που μας έλλειψε πέρυσι”.

Αν η ομάδα κερδισει τον Ο.Φ.Η. την Κυριακή και τον Παναιγιάλειο την Τετάρτη, κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την άνοδο, αυξάνοντας την διαφορά από τους “διώκτες της”:

“Για μένα είναι πάρα πολύ νωρίς. Έχει δρόμο πολύ το πρωτάθλημα. Μέχρι να εξασφαλίσουμε μαθηματικά την άνοδο, δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορέτικό και ξεχωριστό. Αυτό είναι το σλόγκαν μας”.

Για το γεγονός ότι όλο και περισσότερος κόσμος έρχεται στο γήπεδο:

“Είμαστε ευχαριστημένοι. Ο κόσμος έρχεται όλο και περισσότερος κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Είναι κάτι που το ξέραμε, ειδικά εμείς που είμαστε από πέρυσι στην ομάδα. Όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι ο κόσμος του ΑΡΗ. Θεωρώ όμως ότι μπορεί να δώσει κι άλλο. Όσο η ομάδα προχωράει θα υλοποιήσουμε και έναν στόχο μας που είναι να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο”.

Για το φαινόμενο ότι η ομάδα ξεκινάει νωθρά τα παιχνίδια:

“Είναι ένα πρόβλημα του το έχουμε αντιμετωπίσει. Ένα παιχνίδι ήταν που μπήκαμε έτσι, με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Προσπαθούμε για το καλύτερο, να είμαστε πιο πολύ συγκεντρωμένοι. Το πρόβλημα έρχεται και προσπαθούμε να μην μας κοστίσει. Εύχομαι στα επόμενα ματς να μην το έχουμε αυτό, για να μην μας βασανίζει και προσπαθούμε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα”.

Αν θ’ ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΑΡΗ:

“Περιμένουμε τα διαδικαστικά. Περίμενα από φετος η ομάδα να βρίσκεται στην Super League, μακάρι φέτος να τα καταφέρει. Υπάρχουν άνθρωποι στην ομάδα που εκτιμούν την δουλειά του καθένος και στο τέλος θ’ ανταμειφθούν”.

Για το φετινό ρόστερ που έχει παίκτες με εμπειρία στην Football League:

“Είναι και αυτός ένα λόγος που η ομάδα κερδίζει τα παιχνίδια. Έχουν έρθει παίκτες πιο αθλητικοί που ξέρουν την κατηγορία και το σώμα τους είναι πιο πεπειραμένο σε αυτές τις συνθήκες. Είναι σημαντικό όμως το κενό μας διάστημα να μη το πληρώνουμε”.

Για το βαθύ ρόστερ που διαθέτει η ομάδα:

“Υπάρχουν παιδιά τα οποία μπορούν να παίξουν καλύτερα από τα παιδιά που ξεκινάνε στην αρχική ενδεκάδα. Υπάρχει βάθος στην ομάδα. Κάποιος μπορεί να μπει σαν αλλαγή, να μην παίξει καλά και να τον κατακρίνουμε. Δεν είναι δίκαιο αυτό, η ομάδα έχει βάθος και όλοι μπορούν ν’ ανταποκριθούν”.

Προτεινόμενα Άρθρα