Τα είχε σχεδόν όλα, εκτός από το γκολ…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η ατομική απόδοση των παικτών του ΑΡΗ στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ

ΚΑΝΤΙΜΟΙΡΗΣ: Θεατής στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αφού ο ΟΦΗ δεν απειλούσε. Στη μοναδική ευκαιρία των Κρητικών στο δεύτερο μέρος, σταμάτησε εντυπωσιακά το σουτ του Χαντί.

ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ: Ακόμη ένα καλό παιχνίδι από τον έμπειρο μπακ, με καλή αμυντική συμπεριφορά στον Μάνο με με βοήθειες από τον Σόουζα στο μαρκάρισμα του Κουτσιανικούλη. Μαζί με τα καλά ανεβάσματα του, συνθετούν ένα καλό απόγευμα για τον ίδιο.

ΣΟΟΥΖΑ: Σταθερός ο Πορτογάλος για ακόμη ένα ματς. Περιόρισε σημαντικά τον Κουσκουνά και γενικότερα δεν αντιμετώπισε προβλήματα.

ΔΕΛΗΖΗΣΗΣ: Με εξαίρεση μία φάση στο πρώτο μέρος που του έφυγε ο Όγκμποε, ο 30χρονος στόπερ ήταν σταθερός και… καθάρισε αρκετά γεμίσματα του ΟΦΗ. Στο 62′ θα μπορούσε να χρηστεί πάλι σκόρερ με την καλή κεφαλιά που έπιασε.

ΒΑΛΕΡΙΑΝΟΣ: Από τους κορυφαίους του ΑΡΗ στο σημερινό ματς. Περιορίστηκε περισσότερα στα αμυντικά του καθήκοντα λόγω της ταχύτητας του Ογκμποε, τον οποίο “έσβησε” από το επιθετικό παιχνίδι του ΟΦΗ.

ΜΟΥΜΙΝ: Πέρασαν πολλές μπάλες από τα πόδια του και έδωσε αρκετές μάχες στη μεσαία γραμμή. Με εξαίρεση κάποια λάθη ήταν θετικός, αρχίζει όμως να βγάζει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ: Ετρεξε αρκετά χιλιόμετρα ο 30χρονος μέσος και βοήθησε κυρίως μεσοαμυντικά χωρίς να κάνει τη διαφορά όμως.

ΠΛΑΤΕΛΛΑΣ: Επέστρεψε στο αρχικό σχήμα μετά από μία αγωνιστική. Δυσκολεύτηκε να βρει χώρους στο πρώτο μέρος και φάνηκε περισσότερο στο δεύτερο, μέχρι που κουράστηκε και έγινε αλλαγή από τον Σπανό.

ΠΑΣΑΣ: Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε μετά από καιρό στη φυσική του θέση. Βοήθησε αμυντικά με τις επιστροφές του αλλά επιθετικά δεν προσέφερε αυτά που περίμενε ο Σπανός, ίσως λόγω και της κούρασης από τα συνεχόμενα παιχνίδια που “κουβαλάει”

ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Προσπάθησε να περάσει μπαλιές και να μοιράσει το παιχνίδι γενικότερα. Δυσκολεύτηκε όμως απέναντι στην άμυνα του ΟΦΗ. Στο 49΄θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά όπως στη Δράμα με το αριστερό που έπιασε έξω από την περιοχή και ανάγκασε τον Στρέζο να απομακρύνει δύσκολα.

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: Πολλές μάχες για τον 28χρονο επιθετικό με Ζιαμπάρη και Ποτουρίδη, όντας σχεδόν ανίκητος στον αέρα και μοιράζοντας παράλληλα σωστά τη μπάλα. Στο 52′ είχε την καλύτερη στιγμή του με το σουτ που επιχείρησε εκτός περιοχής

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΜΠΑΡΓΚΑΝ: Μπήκε στο 57′ στη θέση του Πασά και φρέσκαρε τον ΑΡΗ επιθετικά. Στο 62′ με φάουλ και στο 76′ από κόρνερ δημιούργησε ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του, που όμως δεν αξιοποιήθηκαν.

ΜΙΛΟΥΝΟΒΙΤΣ: Μπήκε στο 80′ και δεν πρόλαβε να δείξει πολλά. Δεν μπορεί να κριθεί

ΝΤΟΥΝΗΣ: Το ίδιο και ο 25χρονος εξτρέμ που πέρασε στο 87′ του αγώνα μη προλαβαίνοντας να δείξει πράγματα.

Προτεινόμενα Άρθρα