Εξοφλήθηκε ο Ταυλαρίδης

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Μαζί με τον Ταυλαρίδη πληρώθηκαν και άλλοι πρώην παίκτες τις δόσεις τους, είτε εξ ολοκλήρου είτε έναντι οφειλών

Εξοφλήθηκε σήμερα ο Στάθης Ταυλαρίδης.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής εισέπραξε την τελευταία δόση των 20 χιλ. ευρώ, κλείνοντας έτσι μία από τις μεγαλύτερες περσινές οικονομικές “πληγές” ύψους 77 χιλιάδων. 

Μαζί με τον Ταυλαρίδη πληρώθηκαν επίσης και οι δόσεις άλλων πρώην παικτών της ομάδος, είτε εξ ολοκλήρου, είτε έναντι οφειλών. 

Ορισμένοι από τους παίκτες στους οποίους η ΠΑΕ οφείλει χρήματα δείχνουν, προς τιμήν τους, μεγάλη υπομονή, όπως ο Μπράνα Ίλιτς και ο Πίτου Γκαρσία, οι οποίοι πήραν κάποια χρήματα έναντι. 

Για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ οι εξοφλήσεις δεν τελειώνουν εδώ, καθώς υπάρχουν και άλλες υποθέσεις παικτών, όπως εκείνες των Καράμπελα και Αντρέου, στους οποίους οφείλονται χρήματα, το  μόνο σίγουρο όμως είναι πως γίνεται μεγάλη προσπάθεια, της οποίας αρωγός ήταν και ο κόσμος, ο οποίος χθες βρέθηκε μαζικά στο Κλεάνθης Βικελίδης και η “συνδρομή” του είναι σίγουρο πως βοήθησε αρκετά την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ. 

Θα πρέπει πλέον να δοθεί προσοχή και στην τωρινή ομάδα και τους παίκτες που δίνουν την μάχη της ανόδου, ώστε να μην υπάρξουν νέα προβλήματα.

Προτεινόμενα Άρθρα