Τυφώνας… Κέιν! Ξεπέρασε Σίρερ, έπιασε Μέσι!

από AllAboutARIS

Ο τρομερός Χάρι Κέιν σκόραρε και απέναντι στη Σαουθάμπτον, ξεπέρασε το ιστορικό ρεκόρ του Άλαν Σίρερ και έπιασε στην κορυφή των σκόρερ μέσα στο 2017 τον Λιονέλ Μέσι.

Tο όνομά του είναι Χάρι Κέιν, με τους Άγγλους συχνά να κάνουν λογοπαίγνιο και να τον αποκαλούν… Τυφώνα. Δικαιολογημένα, όμως, γιατί αυτά που κάνει ο επιθετικός της Τότεναμ μέσα στο 2017 δεν υπάρχουν! 

Ο Κέιν ήθελε ένα γκολ για να σπάσει το ιστορικό ρεκόρ του Άλαν Σίρερ σε ένα ημερολογιακό έτος στην Πρέμιερ Λιγκ και το έκανε. Βάζοντας μπροστά τους Σπερς στο σκορ απέναντι στη Σαουθάμπτον, στην Boxing Day, ο Κέιν σκόραρε το 37ο γκολ του στην Πρέμιερ Λιγκ μέσα στο 2017 και ξεπέρασε έτσι τον μεγάλο Άλαν Σίρερ, ο οποίος διατηρούσε το ρεκόρ από το 1995 με 36 τέρματα.

Συν τοις άλλοις, ο Χάρι Κέιν έπιασε και τον Λιονέλ Μέσι στη λίστα των σκόρερ σε όλες τις διοργανώσεις μέσα στο έτος που φεύγει. Ο Άγγλος επιθετικός βρίσκεται μαζί με τον Αργεντινό σούπερ σταρ στην πρώτη θέση με 54 τέρματα με τον Κέιν να θέλει άλλο ένα στο σημερινό παιχνίδι για να «σπάσει» κάθε ρεκόρ μέσα στο 2017!

Δείτε το γκολ του Χάρι Κέιν:

Προτεινόμενα Άρθρα