Τα είπαν με Ματσάρι στη Σεβίλλη, επαφές και με Μοντέλα

από Γιώργος Γκάτος

Η διαδικασία εξεύρεσης του διαδόχου του Εντουάρντο Μπερίτσο συνεχίζεται στη Σεβίλλη, με τους Ανδαλουσιανούς να έχουν συνάντηση με τον Βάλτερ Ματσάρι και επαφές με την πλευρά του Βιντσέντσο Μοντέλα.

Με τον Όσκαρ Γκράθια να είναι αυτή τη στιγμή stand-by από τη Σεβίλλη προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Ανδαλουσιανών, η αναζήτηση του διαδόχου του Εντουάρντο Μπερίτσο συνεχίζεται.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, το χρίσμα στον εκλεκτό θα δοθεί μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου, αλλά μέχρι τότε οι επαφές καλά κρατούν, με τον πρόεδρο, Ζοσέ Κάστρο και τον αθλητικό διευθυντή, Όσκαρ Αρίας, να ταξιδεύουν στη Ρώμη για να έχουν απευθείας επαφές με προπονητές.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του ο Τζιανούκα Ντι Μάρτζιο, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν με τον Βάλτερ Ματσάρι αλλά και με τον εκπρόσωπο του Βιντσέντσο Μοντέλα, αφού ο Ιταλός έχει ακόμα σε ισχύ συμβόλαιο με τη Μίλαν.

Αναφορικά με τα άλλα ονόματα, που έχουν ακουστεί, ο Τόμας Τούχελ είναι ακόμα στο… κάδρο, ωστόσο ο Χάβι Γκράθια φαντάζει αυτή τη στιγμή ως μια πιο πιθανή λύση.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα