Η πίεση από Τάτο, Ίλιτς και η πληρωμή Καράμπελα

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο νομικός τους Πάρης Ατλαμάζογλου πέτυχε να εκδώσει διαταγή πληρωμής με βάση τις συναλλαγματικές που δεν πληρώθηκαν και φυσικά να δεσμεύσει τους λογαριασμούς της ΠΑΕ για να ασκήσει ένα επιπλέον μέτρο πίεσης προς τον ΑΡΗ.

Εδώ και αρκετό καιρό είχαμε ενημερώσει για την διαταγή πληρωμής από την πλευρά του Ανδρέα Τάτου και του Μπράνα Ίλιτς (όπως και του Γιάννη Γιώρη). Ο νομικός τους Πάρης Ατλαμάζογλου πέτυχε να εκδώσει διαταγή πληρωμής με βάση τις συναλλαγματικές που δεν πληρώθηκαν και φυσικά να δεσμεύσει τους λογαριασμούς της ΠΑΕ για να ασκήσει ένα επιπλέον μέτρο πίεσης προς τον ΑΡΗ. Το συνολικό ποσό που αξιώνουν είναι 87.000 ευρώ μαζί με τα νομικά έξοδα και υπάρχει δέσμευση από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ ότι εντός των επόμενων ημερών θα διευθετηθεί στο έπακρο η οφειλή. Οι ιθύνοντες του ΑΡΗ σημειώνουν ότι θα είχε διευθετηθεί η οφειλή στον Τάτο αν είχαν πληρωθεί τα 50.000 από την τουρκική ομάδα, αλλά σε κάθε περίπτωση η διοίκηση του Θ. Καρυπίδη οφείλει να είναι απόλυτα συνεπής και μέχρι τις 31 Μαρτίου να έχει πληρώσει ή διακανονίσει τα πάντα.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχει προσφυγή στα αθλητικά δικαιοδοτικά όργανα για αυτά τα ζητήματα, αλλά σε κάθε περίπτωση η διοίκηση πρέπει να τελειώσει άμεσα το ζήτημα.

Ο ίδιος νομικός χειρίζεται και την υπόθεση Ταυλαρίδη, ο οποίος βέβαια έχει εξοφληθεί για το 2017-άρα και την περίοδο αδειοδότησης-αλλά υπάρχει και μία τελευταία δόση 20.000 ευρώ για το 2018 που πρέπει να πληρωθεί εντός των ημερών. 

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ υποστηρίζει και πρέπει να το αποδείξει στην πράξη ότι την επόμενη εβδομάδα θα κλείσει τα θέματα αυτά και θα βάλει ένα τέλος στην επικοινωνική επίθεση που δέχεται. Κανεις δεν παραγνωρίζει τα πολλά χρήματα που έχουν διατεθεί, αλλα για να είναι 100% σίγουρος ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να καλυφθούν ΟΛΑ αφού προς αυτή την κατεύθυνση πιέζουν οι πρώην ποδοσφαιριστές.

ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ

Μάλιστα αυτό το οποίο σημείωσε η ΠΑΕ είναι ότι πληρώθηκε η δόση 20.000 ευρώ σε Καράμπελα(το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο αθλητής) που και αυτός εξοφλήθηκε για το 2017 και πλέον έχει να λαμβάνει 2 δόσεις των 20.000 ευρώ για το 2018 (που δεν συμπεριλαμβανονται στα της φετινής αδειοδότησης). Εφόσον ρυθμιστούν οι περιπτώσεις Τάτου, Ίλιτς θα πρέπει να καλυφθούν ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ και ορισμένα άλλα ποσά που δεν ξεπερνούν στο σύνολο τις 50.000 ευρώ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ η ΠΑΕ πρέπει να εξοφλήσει για να σταματήσει να δίνει δικαιώματα και να μην έχει θέματα με την αδειοδότησή της.

Προτεινόμενα Άρθρα