Ασταμάτητη Μπάγερν και +18

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Έκανε την 17η νίκη της σε 21 αγωνιστικές και αύξησε την διαφορά από τους διώκτες της στο +18

Εκεί που οι άλλοι σταματούν, αυτή συνεχίζει. Παίζει σε ένα διαφορετικό τέμπο, επιβάλει τον νόμο της σχεδόν σε κάθε γήπεδα. Μάλιστα, σε μερικά παιχνίδια δεν χρειάζεται καν να παίξει σε φουλ τέμπο για 90 λεπτά. Ένα ημίχρονο, αρκεί.

 
Αυτό έγινε και στην «Opel Arena», όπου η Μπάγερν έκρυψε το τόπι για ένα ημίχρονο και μετά… άραξε. Με έναν καταπληκτικό Χάμες Ροντρίγκες, οι Βαυαροί έκαναν επίδειξη δύναμης στο πρώτο μέρος που τους βρήκε μπροστά στο σκορ χάρη σε γκολ του Κολομβιανού (44’), αλλά και του Φρανκ Ριμπερί.

 
 
Η ομάδα του Γιούπ Χάινκες που κατέβασε ρυθμούς στην επανάληψη, χρειάστηκε ορισμένες επεμβάσεις από τον Ούλραϊχ για να κρατήσει το 0-2, που όμως έμεινε ως το τέλος και αύξησε την διαφορά από την δεύτερη θέση στους 18 πόντους!

Εκεί βρίσκεται η Μπάγερ Λεβερκούζεν που απόντος του Παναγιώτη Ρέτσου (στον πάγκο για 90 λεπτά) έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Φράιμπουργκ, αφού η Σάλκε υπέστη εντός έδρας ήττα – σοκ από την Βέρντερ Βρέμης.

Παρά το γκολ του Κονοπλιάνκα που προήλθε από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Παβλένκα, οη αποβολή του Νάσταζιτς (78’) σκότωσε τους «βασιλικούς μπλε», που δέχθηκαν δύο γκολ στο φινάλε από Κρούζε (79’) και Γιουνούζοβιτς (94’) που έγραψαν το τελικό 1-2.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 21ης αγωνιστικής της Bundesliga

Φράιμπουργκ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-0

Χέρτα Βερολίνου – Χόφενχαϊμ 1-1

(58’ Καλού / 38’ πεν. Κράμαριτς)

Μάιντς – Μπάγερν Μονάχου 0-2

(33’ Ριμπερί, 44’ Χάμες Ροντρίγκες)

Προτεινόμενα Άρθρα