Έχει μέταλλο

από AllAboutARIS

Καλή εμφάνιση των περισσότερων παικτών στις Σέρρες και παλικαρίσιο διπλό. Καλό παιχνίδι από τους δυο ακραίους μπακ, κινητήριος μοχλός ο Πλατέλλας και χρυσές αλλαγές Διαμαντόπουλος και Πασάς.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Δεύτερο σερί παιχνίδι βασικός και με καλή παρουσία. Στο γκολ δεν μπορούσε να κάνει τίποτα μιας και το σουτ του Τσιμίκα ήταν άπιαστο. Σε άλλα δυο σουτ που χρειάστηκε αντέδρασε σωστά ενώ ήταν πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια στις επιστροφές της μπάλας.

ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ: Πολύ καλό ματς από τον κρητικό ο οποίος το συνδύασε και με το πρώτο του γκολ έστω και σε άδεια εστία. Είχε πολλές δυνάμεις, ανέβηκε αρκετές φορές και οι επιλογές στις σέντρες του ήταν σωστές όπως στη μεγάλη ευκαιρία του Χαντί στο πρώτο ημίχρονο. Πολύ γρήγορη και καθοριστική η αντίδρασή του μετά το 1-1 στην κόντρα επίθεση του Πανσερραικού.  

ΣΟΟΥΖΑ: Ακόμη ένα αλάνθαστο παιχνίδι για τον πορτογάλο που έσβησε τον Γκούρτσα ενώ κέρδισε όλες τις μονομαχίες σε έδαφος και αέρα. Το έψαχνε το γκολ από στατική φάση καιρό τώρα και το πέτυχε ξεσπώντας σε λυγμούς.   

ΔΕΛΗΖΗΣΗΣ: Καλό παιχνίδι και από τον αρχηγό του ΑΡΗ που ήταν ανίκητος στον αέρα και στις στημένες μπάλες σε φάση άμυνας ενώ ήταν συμμετοχικός και στην προώθηση του παιχνιδιού. Η εμπειρία του στην κατηγορία βγάζει μάτι.

ΒΑΛΕΡΙΑΝΟΣ: Από τα καλύτερα ματς του αριστερού μπακ του ΑΡΗ φέτος. Αστείρευτες δυνάμεις, πολύ τρέξιμο, αλάνθαστος αμυντικά, με πολλά κλεψίματα, συμμετοχή στο παιχνίδι στο δεύτερο μισό του γηπέδου και εξαιρετική σέντρα στον Διαμαντόπουλο στη φάση του 1-2. Τον πείσμωσαν οι αποδοκιμασίες και έβγαλε υπέρμετρο τσαμπουκά.

ΜΟΥΜΙΝ: Τον αδικεί το αβίαστο λάθος του από το οποίο ξεκίνησε το γκολ της ισοφάρισης αφού ήταν και πάλι παντού στον άξονα, κόβοντας και μοιράζοντας σωστά., Είχε μια καλή ευκαιρία στο πρώτο να σκοράρει  αλλά αιφνιδιάστηκε και αντί για σουτ έκανε κάτι σαν απόκρουση.

ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ: Εξαιρετική εμφάνιση από τον μέσο του ΑΡΗ που έτρεξε σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, ήταν πολύ καλός ανασταλτικά και με καθαρό μυαλό στις μεταβιβάσεις του. Είχε μια καλή στιγμή να απειλήσει στο πρώτο ημίχρονο αλλά το σουτ του ήταν αδύναμο.

ΚΑΣΣΟΣ: Είχε και πάλι διάθεση αλλά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν βρήκε χώρους για να κάνει το παιχνίδι του που βασίζεται στην ταχύτητα. Ξεκίνησε με καλή ευκαιρία στην επανάληψη, είχε μια ακόμη καλή αλλά αδύναμη κεφαλιά και έτρεξε και πάλι αρκετά.

ΠΛΑΤΕΛΛΑΣ: Ο κινητήριος μοχλός του ΑΡΗ και σήμερα, ταλαιπώρησε αφάνταστα τον Ιωαννίδη, έπαιξε πολύ με τον Τζανακάκη αλλά το χαιλάιτ ήταν το χτύπημά του στο φάουλ μισό γκολ στον Σόουζα. Δεν απείλησε ο ίδιος αλλά έκανε δεκάδες άλλες δουλειές ενώ ήταν συνεπέστατος και στο ανασταλτικό όταν χρειάστηκε να δώσει βοήθειες.

ΧΑΝΤΙ: Ήταν  αισθητά καλύτερος από την πρεμιέρα του την προηγούμενη εβδομάδα. Συμμετείχε πιο ενεργά στο παιχνίδι της ομάδας, απείλησε όπως στη μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του πρώτου ημιχρόνου αλλά είναι φανερό ότι μπορεί να προσφέρει και περισσότερα.

ΜΠΑΣΤΑΚΟΣ: Δεν φάνηκε καθόλου, δεν τον αισθάνθηκε η αντίπαλη άμυνα, δεν απείλησε καθόλου αλλά δεν του πήγε και το παιχνίδι αφού με δέκα παίκτες πίσω από την μπάλα οι χώροι ήταν ελάχιστοι. Αντικαταστάθηκε νωρίς.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: Επέστρεψε και έδωσε την απάντηση που οφείλει να δίνει κάθε επιθετικός. Με γκολ και μάλιστα κρίσιμο και μεγάλη συμμετοχή στη νίκη της ομάδας του. Σαφώς πιο υποψιασμένος τώρα που αποκτήθηκε ο Μπαστακός και αποφασισμένος να αποδείξει ότι παραμένει… ζεστός, μετά τα όσα άκουσε στη Βέροια 

ΠΑΣΑΣ: Μπήκε μετά την ισοφάριση και έδωσε ένα φρέσκο αέρα όντας πιο ξεκούραστος. Η κούρσα που κάνει και η τελική πάσα στον Τζανακάκη στο 1-3 ήταν το κερασάκι στην τούρτα του σπουδαίου διπλού.

ΜΙΛΟΥΝΟΒΙΤΣ: Έπαιξε πολύ λίγο και δεν κρίνεται.

 

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα