"Ο ΑΡΗΣ θα πάρει κανονικά άδεια"

από Νίκος Παπαδόπουλος

"Έχουμε δρομολογήσει ήδη τις απαραίτητες διαδικασίες"

Τη σιγουριά του για την αδειοδότηση του ΑΡΗ εν όψει της νέας σεζόν εξέφρασε ο Θεόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος ήταν απόλυτος όσον αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα με δήλωση του στην εφημερίδα “ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!”.

Αναλυτικά το χθεσινό δημοσίευμα: 

“Η αδειοδότηση του ΑΡΗ ενόψει της επικείμενης ανόδου στη Σούπερ Λιγκ βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τους ανθρώπους της ΠΑΕ και ίσως το πιο “φλέγον” ζήτημα που τους απασχολεί το τελευταίο διάστημα.

Στην Αλκμήνης “τρέχουν” εδώ και λίγο καιρό τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε η φάκελος της ομάδας να είναι πλήρης, εκφράζοντας παράλληλα τη σιγουριά τους ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει.

“Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με την αδειοδότηση. Ο ΑΡΗΣ θα πάρει κανονικά άδεια”, ξεκαθάρισε ο Θόδωρος Καρυπίδης μιλώντας στην εφημερίδα “ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!”. Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αναφερόμενος στη σχετική διαδικασία ήταν καθησυχαστικός, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να δώσει και τη δική του απάντηση σε κάποια ζητήματα (βλέπε, περίπτωση Τάτου), που είδαν το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες μέρες.

“Το θέμα της αδειοδότησης το έχουμε ήδη δρομολογήσει για να είμαστε έτοιμοι εντός των προβλεπόμενων ημερομηνιών. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Θα τακτοποιήσουμε τις όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν και επαναλαμβάνω ότι η ΠΑΕ θα πάρει κανονικά άδεια για την επόμενη σεζόν. Να μην ανησυχεί κανείς για αυτό”, κατέληξε ο ισχυρός άνδρας των “κιτρινόμαυρων”.

Προτεινόμενα Άρθρα