"Ο ΑΡΗΣ είναι δίκαια πρώτος και θα βγει"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Όλα όσα ανέφερε ο προπονητής της Αν. Καρδίτσας για το παιχνίδι κόντρα στον ΑΡΗ

Ο Γιώργος Βαζάκας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του AllAboutARIS ON AIR και τον Libero 107,4 FM

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για την φετινή Football League:

“O ΑΡΗΣ είναι το φαβορί για την άνοδο, δεν είναι εύκολο όμως. Η κατηγορία θα παιχτεί ανάμεσα σε 3 ομάδες. Ο ΟΦΗ θεωρώ ότι θα το παλέψει μέχρι τέλος και μετά βάζω την Παναχαϊκή που έχει αλλάξει επίπεδο.

Ο ΑΡΗΣ φέτος είναι μια ομάδα που είναι σοβαρή, παλεύει σε όλα τα παιχνίδια, δεν είναι τυχαίο ότι δεν έχει χάσει πουθενά.”

Για το παιχνίδι ανάμεσα στην Καρδίτσα και τον ΑΡΗ:

“Η ομάδα χτίστηκε το καλοκαίρι με χιλιάδες προβλήματα, μπορεί να είχε αποχωρήσει από την αρχή αλλά κατάφερε και πάτησε στα πόδια της με την βοήθεια είχε και από  τα νέα παιδιά και από εκεί και πέρα ο στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία, να γίνει εξυγίανση στα χρέη τα περσινά που έχει και κάποια στιγμή ο στόχος είναι να ανεβεί και στην Α’ Εθνική.”

“Στο προηγούμενο παιχνίδι χάσαμε από ατομικά λάθη, εμείς θα κοιτάξουμε να πάρουμε τους ίδιους βαθμούς στον δεύτερο γύρο για να εξασφαλίσουμε τη θέση στην κατηγορία, την Κυριακή θα κατεβούμε να παίξουμε χωρίς άγχος και ότι μπορέσουμε θα το πάρουμε. Αντίθετα για τον ΑΡΗ οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός από την νίκη θα είναι σημαντική απώλεια.”

Για τον φετινό ΑΡΗ:

“Ο ΑΡΗΣ έχει εμπειρία και ποιότητα σαν ομάδα, οι πιο πολλοί ποδοσφαιριστές της Καρδίτσας δεν είχαν την εμπειρία της κατηγορίας, έχει μεγάλη ποιότητα, έχει και τον κόσμο, έχει παίκτες που μπορεί να δώσουν προσωπικές λύσεις και δεν είναι τυχαίο ότι είναι πρώτος. Είναι δίκαια πρώτος και θα ανέβει. “

Προτεινόμενα Άρθρα