"Στόχος μου να επιστρέψει ο ΑΡΗΣ στη Super League"

από Γιώργος Γκάτος

Ο Ούγκο Σόουζα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την σημερινή νίκη και για την συνολική πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής, σημειώνοντας παράλληλα πως στόχος του είναι να βοηθάει σε κάθε παιχνίδι τον ΑΡΗ, προκειμένου αυτός να επιστρέψει στην φυσική του θέση.

“Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Είχαμε τη κατοχή της μπάλας και ευκαιρίες για γκολ. Δε σκοράραμε, όμως συνεχίσαμε να προσπαθούμε και το ημίχρονο έληξη 0-0. Στο ημίχρονο μας είπε ο προπονητής ότι πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Στο ξεκίνημα του ημιχρόνου, σκοράραμε με δικό μου γκολ. Μας έδωσε αυτοπεποίθηση και στη συνέχεια ήρθε το δεύτερο γκολ. Κρατήσαμε τη μπάλα και ήταν ένα καλό παιχνίδια για εμάς.” Ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος στόπερ

Για το γκολ που σημείωσε, με το οποίο ο ΑΡΗΣ έκανε το 1-0:

“Πρώτα απ’ όλα είμαι χαρούμενος για την ομάδα και όχι για μένα. Είμαι χαρούμενος γιατί βοηθάω εγώ. Σε ότι αφορά την απόφαση να μείνω, ήταν μια δύσκολη απόφαση να μείνω στη Football League για δεύτερη χρονιά. Είμαι όμως ικανοποιημένος με την απόδοση μας και τα πράγματα γίνονται καλύτερα.”

Για το αν θα ήθελε να παραμείνει και του χρόνου στην ομάδα:

“Δεν θέλω να μιλήσω ακόμα για του χρόνου. Το συμβόλαιο μου λήγει το καλοκαίρι. Είμαι πολύ συγκεντρωμένος για να βοηθήσω τον ΑΡΗ να επιστρέψει στη SuperLeague. Αυτός είναι ο στόχος μου.”

Προτεινόμενα Άρθρα