Μία το λιγότερο άτυχη είναι η εβδομάδα που διάγει ο Φιλίπε Κουτίνιο

Καταστροφή για τον Κουτίνιο: Μετά το… αυτοκίνητο, του έκλεψαν το σπίτι!

Μία το λιγότερο άτυχη είναι η εβδομάδα που διάγει ο Φιλίπε Κουτίνιο, καθώς πέρα από την απώλεια του αυτοκινήτου του, διαπίστωσε ότι και το σπίτι έχει γίνει λεία διαρρηκτών.

Σίγουρα η τελευταία εβδομάδα δεν είναι η καλύτερη της ζωής του

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ δεν βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα της Μπαρτσελόνα για τους αγώνες του Champions League και επέλεξε να παραμείνει στην Βαρκελώνη, ωστόσο του βγήκε… ξινή η παραμονή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Sport, o Κουτίνιο επιστρέφοντας στο σπίτι με την οικογένειά του στις 1.30 μετά τα μεσάνυχτα διαπίστωσε ότι διαρρήκτες το είχαν αδειάσει. Μάλιστα, η αστυνομία υποψιάζεται πως η κλοπή έγινε επ’αφορμής της ανακαίνισης που διεξάγεται την δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο “εφιάλτης” ωστόσο δεν περιορίστηκε εκεί, διότι την επόμενη ημέρα όταν και επισκέφτηκε την Σαγράδα Φαμίλια πάρκαρε σε χώρο εκφόρτωσης με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό να το μαζέψει με γερανό η τοπική αστυνομία.

Πηγή: sdna.gr

Ανακοίνωση για τις προπονήσεις από το τμήμα Στίβου του ΑΡΗ
Προηγούμενο άρθρο Ανακοίνωση για τις προπονήσεις από το τμήμα Στίβου του ΑΡΗ
Επόμενο άρθρο Με Ανάκογλου και Κανακούδη κόντρα στη Κ19 (pics)
Με Ανάκογλου και Κανακούδη κόντρα στη Κ19 (pics)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News