Copy paste τον πρώτο γύρο

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο sdna.gr για τον δεύτερο γύρο που ξεκινάει στο Αιγίνιο για τον ΑΡΗ με φιλοδοξία ότι η βαθμολογική συγκομιδή θα είναι ανάλογη

Mε την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της football league o ΑΡΗΣ είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με μία σημαντική απόσταση από τον δεύτερο ΟΦΗ (6 βαθμούς) και μία ακόμα μεγαλύτερη αυτή των 8 βαθμών από την τρίτη Παναχαική.

 
Αν μπούμε στις διαδικασίες των συγκρίσεων ο ΑΡΗΣ είναι φυσικά σε πολύ καλύτερη θέση σε σχέση με την περσινή σεζόν. 14 νίκες και 3 ισοπαλίες, 45 βαθμοί που μάλιστα θα μπορούσαν να είναι και περισσότεροι καθώς οι 3 λευκές ισοπαλίες με ΟΦΗ, Καραισκάκη και Παναιγιάλειο ήταν παιχνίδια που θα μπορούσε η ομάδα να κερδίσει. Το απόλυτο βεβαίως δεν το κάνει κανείς στο ποδόσφαιρο. Οι 45 βαθμοί όμως αποτελούν προαναγγελία ανόδου με βάση και την δική του περσινή εικόνα, αλλά και την γενικότερη. Πέρσι ο Απόλλωνας ήταν πρώτος με 43 βαθμούς και ο ΑΡΗΣ τρίτος με 35. Έχει, λοιπόν, 10 περισσότερους βαθμούς φέτος και την ίδια στιγμή βρίσκεται 8 βαθμούς μπροστά από την τρίτη Παναχαική! Όσους δηλαδή είχε και ο πρωταθλητής πέρσι Απόλλωνας από τον ΑΡΗ του Νίκου Αναστόπουλου που ως γνωστόν αντικαταστάθηκε μετά το τελευταίο ματς του πρώτου γύρου στην Σπάρτη.

Προτεινόμενα Άρθρα