"Οι παίκτες σήμερα έδειξαν ότι είναι μάγκες"

από AllAboutARIS

Ο Δημήτρης Σπανός έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του για τον τρόπο που αγωνίστηκαν σήμερα, ξεπερνώντας μ’ επιτυχία όλες τις δυσκολίες που είχαν ν’ αντιμετωπίσουν

Συγκεκριμένα ο κόουτς του ΑΡΗ, είπε:

“Ήταν ένα δύσκολο απόγευμα, βάσει του γηπέδου, των συνθηκών και του καιρού. Σε μία έδρα που φημίζεται για την σκληρότητά της και άλλες ομάδες δεν πέρασαν από εδώ. Για εμάς ήταν μονόδρομος η νίκη και νομίζω ότι τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πλήρως σε όλα. Είναι άλλο να δουλεύεις μία ομάδα η οποία θέλει την μπάλα στα πόδια της για να παράγει ευκαιρίες και να βάζει γκολ και άλλο να το κάνει σε αυτές τις συνθήκες. Εγώ δίνω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, σήμερα έδειξαν ότι είναι μάγκες πραγματικοί. Τους αρέσει αυτό που κάνουν και θέλω και πιστεύω, ότι έτσι θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, βάλαμε τέσσερα γκολ, δεν δώσαμε κανένα δικαίωμα στον αντίπαλο. Αν εξαιρέσουμε ένα τέταρτο που χαλαρώσαμε εκεί στο 4-0, δεν επιδέχεται άλλη κριτική στο 90λεπτο για τους ποδοσφαιριστές. Δεύτερον, από την αρχή της χρονιάς λέω ότι αυτό ο κόσμος μπορεί να μας πάρει και να μας πάει εκεί που πρέπει. Συγχαρητήρια σε αυτόν που μέσα στο κρύο και το χιόνι, το μόνο που έκανε ήταν να πανηγυρίζει και να βοηθάει τα παιδιά κι εμάς. τον ευχαριστούμε και τον περιμένουμε να είναι πολλαπλάσιος την επόμενη Κυριακή.

Από εκεί και πέρα, είχαμε απέναντί μας μία ομάδα που προερχόταν από ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και θα έπρεπε να την λάβουμε πολύ σοβαρά υπ’ όψιν. Οι αντίπαλοι προσπάθησαν πολύ. Εμείς πήραμε ένα εύκολο τρίποντο, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε. Να ευχηθώ καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στον Αιγινιακό και τον κόουτς”. 

Για τις χαμένες ευκαιρίες και την μεγαλύτερη ευστοχία της ομάδας σήμερα:

“Όταν ένα ποδοσφαιριστής χάνει τόσες πολλές ευκαιρίες, όπως συνέβη με την Καρδίτσα, είναι θέμα συγκέντρωσης, είναι και θέμα τύχης. Επειδή δεν θέλω να προλαμβάνω τα κακώς κείμενα της ομάδας, μέρα με την ημέρα, θέλω να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Αυτό θεωρώ πως πρέπει ν’ ακολουθήσουμε. Συγκέντρωση, σοβαρότητα και ηρεμία. Το λέω αυτό επειδή υπήρξα επιθετικός και ξέρετε το μυαλό του επιθετικού είναι λίγο περίεργο. Αν κάτι πάει στραβά, συνεχίζει να βγαίνει έτσι. Ένα παράδειγμα είναι ο Διαμαντόπουλος. Μέσα στην Βέροια λέγαμε ότι δεν γίνεται να ξέχασε το ποδόσφαιρο και φυσικά δεν το ξέχασε. Είναι συγκυρία όλο αυτό. Η ομάδα έχει ένα μέταλλο νικητή και όταν βλέπει ότι υπάρχει θέμα, συγκεντρώνεται. Δεν είναι λοιπόν θέμα, ούτε ικανότητας, ούτε βελτίωσης, είναι θέμα συγκέντρωσης, σοβαρότητας και ηρεμίας”.

Αν το σημερινό ματς είναι μία τρανή απόδειξη της διάθεσης με την οποία θέλει να παίζουν οι παίκτες του:

“Νομίζω κάθε μέρα είναι τρανές οι περιπτώσεις. Μέχρι στιγμής, αν εξαιρέσουμε διαστήματα παιχνιδιών, αυτό κάνουν οι παίκτες, δεν καταλαβαίνουν ούτε από γήπεδα, ούτε από έδρες, ούτε από βροχές και χιόνια. Η Super League, είναι κάτι άλλο από την Football League. Αυτά τα παιδιά, όχι ότι δεν είναι ικανά για το παραπάνω επίπεδο, αλλά έχουν ένα χαρακτηριστικό, που δεν το έχουν οι άλλες ομάδες”.  

Προτεινόμενα Άρθρα