Περίοδος… παραγωγικότητας

από Νίκος Παπαδόπουλος

Συνολικά δέκα γκολ στα τελευταία τρία ματς μετρούν οι "κιτρινόμαυροι"

Ξεκίνησε ως φαινόμενο ενός αγώνα και στα τελευταία παιχνίδια τείνει να εξελιχθεί σε συνήθεια. Η ουσία είναι μία. Ο ΑΡΗΣ σκοράρει και μάλιστα αρκετά. 

Με τα τέσσερα γκολ κόντρα στον Αιγινιακό οι “κιτρινόμαυροι” έφτασαν τα δέκα στους τελευταίους τρεις αγώνες, έχοντας πετύχει επίσης από τρία κόντρα σε Πανσερραϊκό και Αναγέννηση Καρδίτσας. 

Ναι μεν πρόκεται για αντιπάλους χαμηλής δυναμικότητας. Αν όμως αναλογιστούμε το γεγονός ότι πριν το ματς των Σερρών η ομάδα είχε σκοράρει από τρία γκολ και πάνω μόλις σε δύο ματς (με Αιγινιακό στην πρεμιέρα και Εργοτέλη), τότε μιλάμε για ένα στατιστικό στοιχείο που έχει τη δική του αξία. 

Με εξαίρεση το παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό, στα τελευταία δύο ο ΑΡΗΣ έχει γίνει εμφανώς πιο δημιουργικός και παράγει περισσότερες ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ. Ευκαιρίες που αξιοποίησε σε ικανοποιητικό βαθμό με την Καρδίτσα, για να γίνει ακόμα πιο ουσιαστικός στο χθεσινό ματς. Και μάλιστα σε ένα ματς στο οποίο έβγαλε ενέργεια και έπαιξε συνδυαστικό ποδόσφαιρο παρά τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο. 

Προτεινόμενα Άρθρα