Με το μαχαίρι στα δόντια

από AllAboutARIS

Η διάθεση και το πάθος με το οποίο αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, μόνο ικανοποίηση προκαλεί σε Δημήτρη Σπανό και κόσμο και στο ίδιο τέμπο οφείλουν να συνεχίσουν.

Όσο περνάει ο καιρός, η ομάδα φορτσάρει όλο και περισσότερο και αποδίδει όλο και καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ακόμα και εχθές στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του Αιγινίου, οι κίτρινοι δεν παρέκλιναν από το αγωνιστικό πλάνο τους. Έκαναν το παιχνίδι τους, έπαιξαν με ηρεμία, πάθος και αποφασιστικότητα, φτάνοντας άνετα στη νίκη με το ευρύ 4-1.

Ο Δημήτρης Σπανός χαρακτήρισε μάγκες εχθές τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν από έδρες, καιρικές συνθήκες κλπ, κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα και εχθές. Είναι πολύ σημαντική επίσης και η νοοτροπία με την οποία προσεγγίζει η ομάδα τα παιχνίδια  Όσο ισχυρός ή αδύναμος κι αν είναι ο αντίπαλος, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ μπαίνουν στο γήπεδο για να κερδίσουν, παίζουν μέχρι το τελευταίο λεπτό χωρίς να χαλαρώσουν, δεν τα παρατούν αν δεν πάρουν αυτό που θέλουν.

Ο κόουτς του ΑΡΗ σημείωσε, επίσης, εχθές ότι δεν θέλει να χάσει η ομάδα του την συγκέντρωσή της στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο ΑΡΗΣ διαθέτει και την ποιότητα και την ικανότητα και την εμπειρία για να επιτεύξει τον στόχο του, αλλά κυρίως είναι πνευματικά έτοιμος όταν μπαίνει στο γήπεδο για να παίξει. Ξέρει τι θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και προσπαθεί στο 100% για να το κατακτήσει, γι’ αυτό και το κομμάτι του… μυαλού έχει μεγάλη σημασία. Η συνταγή λοιπόν είναι η ίδια. Πάθος, επιμονή και απόλυτη προσήλωση στο αγωνιστικό πλάνο, για να τελειώνει όσο το δυνατόν πιο σύντομα και η άνοδος.

Προτεινόμενα Άρθρα