Ρεζίλι σε όλο τον ευρωπαϊκό Τύπο το ελληνικό ποδόσφαιρο! (pics)

από AllAboutARIS

Για ακόμα μία φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο έγινε… ρεζίλι πανευρωπαϊκά, και όχι μόνο, με τις μεγαλύτερες εφημερίδες να έχουν εκτενή ρεπορτάζ για το περιστατικό του τραυματισμού του Όσκαρ Γκαρθία που οδήγησε στη μη διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Είναι πολλές οι φορές που το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει απασχολήσει για τους λάθος λόγους τα ξένα ΜΜΕ. Έτσι, λοιπόν, για άλλη μια φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο σχολιάζεται αρνητικά από τον διεθνή Τύπο με αφορμή τα γεγονότα της Τούμπας.

Το ρολό της ταμειακής μηχανής που βρήκε στο πρόσωπο τον προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία και είχε ως συνέπεια τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι, αποτελεί αντικείμενο ρεπορτάζ σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές εφημερίδες. Ο ευρωπαϊκός Τύπος αναφέρει τα γεγονότα με τον τραυματισμό του Γκαρθία από το ρολό που πετάχτηκε από τον οπαδό του ΠΑΟΚ και ό,τι ακολούθησε με αποτέλεσμα το ντέρμπι στην Τούμπα να μην ξεκινήσει ποτέ.

Η Sun, η Equipe, η Marca, η Gazzetta dello Sport, η A Bola είναι μερικές από τις εφημερίδες που αναφέρονται με ρεπορτάζ για το ό,τι συνέβη, έχοντας πλούσιο φωτογραφικό υλικό, αλλά και το βίντεο από τον τραυματισμό του Γκαρθία. Ρεπορτάζ που σίγουρα δεν… τιμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο διεθνώς.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X