Το σκέφτεται για Κάσσο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στη σημερινή και αυριανή προπόνηση θα υπάρξει πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον παίκτη που θα επιλέξει τελικά ο 48χρονος τεχνικός

Ο ΑΡΗΣ έπιασε στην ουσία από χθες δουλειά εν όψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τα Τρίκαλα και το ενδιαφέρον εστιάζεται στις επιλογές του Δημήτρη Σπανού για την ενδεκάδα.

Ο 48χρονος τεχνικός αναμένεται να προβεί σε μία αλλαγήκαι αυτή αναγκαστική ελέω της απουσίας του τραυματία Πασά από το αριστερό άκρο της επίθεσης. Θέση για την οποία υπάρχουν οι επιλογές των Κάσσου και Ντούνη.

Η χθεσινή προπόνηση δεν περιελάμβανε οικογενειακό διπλό παρά μόνο κάποιες ασκήσεις τακτικής με τους παίκτες να χωρίζονται σε ομάδες. Έστω κι από αυτές όμως υπήρξε μία πρώτη ένδειξη των σκέψεων του Σπανού, που φαίνεται να εξετάζει την χρησιμοποίηση του Κάσσου. 

Ο Δραμινός εξτρέμ δοκιμάστηκε με τους βασικούς στις χθεσινές ασκήσεις και έτσι δεν αποκλείεται με την επάνοδο από τον τραυματισμό του, να επιστρέψει κιόλας στο αρχικό σχήμα αντί του Ντούνη που έμοιαζε να έχει ένα θεωρητικό προβάδισμα. 

Στη σημερινή και την αυριανή προπόνηση στις οποίες θα γίνουν και οι τελικές δοκιμές, θα φανεί αν ο τεχνικός του ΑΡΗ θα επιμείνει στον Κάσσο ή αν θα προτιμήσει τελικά τον Ντούνη.

Προτεινόμενα Άρθρα