Έμειναν στο μηδέν λόγω αστοχίας και βοηθού

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ είχε συντριπτική κατοχή, έκανε ευκαιρίες, είχε δοκάρι αλλά και παροιμοιώδη αστοχια στην τελική προσπάθεια.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Θεατής επί 89΄ ο τερματοφύλακας του ΑΡΗ, μια φορά χρειάστηκε να επέμβει και το έκανε στο σουτ του Μάκο στο τέλος.

ΒΑΛΕΡΙΑΝΟΣ: Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έβγαλε ενα εκνευρισμό στο παιχνίδι του με συνέπεια να μην αποφύγει 1-2 λαθακια που ευτυχώς δεν κόστισαν στην άμυνα. Δεν είχε καθαρό μυαλό και τον αντικατέστησε ο προπονητής του στην ανάπαυλα σχολιάζοντας μάλιστα τον λόγο που τον έβγαλε.

ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ: Στο πρώτο ημίχρονο δεν ανέβηκε αρκετές φορές και γενικά η παρουσία του ήταν με αρκετά σκαμπανεβάσματα, κυρίως στο τελευταιο τέταρτο του γηπέδου όπου δεν βοήθησε αρκετά από τη στιγμή που στην άμυνα δεν είχε ιδιαίτερη πίεση.

ΜΑΡΑΓΚΟΣ: Πρώτη φορά βασικός στο πρωτάθλημα ο έμπειρος στόπερ, δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι στην άμυνα αφού ο ΑΡΗΣ δεν πιέστηκε καθόλου.

ΔΕΛΗΖΗΣΗΣ: Στις ελάχιστες φορές που χρειάστηκε ήταν εκεί ο αρχηγός του ΑΡΗ καθαρίζοντας τις φάσεις.

ΜΟΥΜΙΝ: Ηταν ουσιαστικά ο μοναδικός αμυντικός μέσος στην ενδεκάδα του ΑΡΗ. Στο ρόλο του δεν είχε θέματα, κάλυψε τη θέση του, έκοψε, μοίρασε σίγουρα και είχε και μια κάθετη στη φάση του Διαμαντόπουλου στο πρώτο ημίχρονο.

ΧΑΝΤΙ: Πήρε τη θέση του Ιντζόγλου που τραυματίστηκε στην προθέρμανση και μπήκε ορεξάτος χάνοντας τη μια από τις τρεις ευκαιρίες του ΑΡΗ στο πρώτο ημίχρονο. Σταδιακά όμως χάθηθε από το παιχνίδι, δεν πήρε πρωτοβουλίες και έγινε αλλαγή.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Έπαιξε ως οκτάρι και… κουβάλησε αρκετές φορές την μπάλα, δίχως όμως να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός. Τα 2-3 σουτ που έκανε δεν βρήκαν στόχο. Είχε την τελική πάσα στον ΔΙαμαντοπουλο στο γκολ που καλώς ακυρώθηκε.

ΠΛΑΤΕΛΛΑΣ:Σε γνώριμο περιβάλλον ο Πλατέλλας ήταν από τους πιο δραστήριους και ορεξάτους παίκτες του ΑΡΗ. Είχε δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά σταδιακά άρχισε να κουράζεται και στο τέλος περιορίστηκε η δράση του.

ΝΤΟΥΝΗΣ: Δεν μπήκε στο πνεύμα του αγώνα και δεν δικαίωσε τον προπονητή του για την επιλογή του να τον ξεκινήσει. Έκανε αρκετά λάθη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Κάτι πήγε να κάνει στην επαναληψη, αλλά η τεράστια χαμένη ευκαιρία του στο 65΄ οδήγησε τον προπονητη του να τον κάνει αλλαγή.

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: Είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς για τον ΑΡΗ και ήταν ο πρωταγωνιστής με τα… οφσάιντ γκολ που σημείωσε αλλά του ακυρώθηκαν (το τρίτο λανθασμένα). Πάλεψε, είχε 1-2 καλές τοποθετήσεις αλλά οι κεφαλιές του δεν βρήκαν στόχο.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ: Μπήκε στο 46΄ και στο διάστημα που αγωνίστηκε μέχρι να αποβληθει ήταν από τους θετικούς.

ΜΙΛΟΥΝΟΒΙΤΣ: Εδωσε μια κάποια πνοή όχι όμως και ουσία. Στο τέλος αγωνίστηκε δεξιός μπακ.

ΜΠΑΣΤΑΚΟΣ: Επαιξε στο τέλος και δεν φάνηκε.

Προτεινόμενα Άρθρα