Η… μονιμοποίηση του Παυλίδη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σταθερός στα τελευταία ματς ο Σκυδραίος μεσοεπιθετικός

Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν παίκτες στο ρόστερ του ΑΡΗ που έχουν πάρει την ευκαιρία τους από τον Δημήτρη Σπανό και την… άρπαξαν. Μεταξύ αυτών και ο Μπάμπης Παυλίδης. 

Στα τρία τελευταία παιχνίδια ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έχει πάρει φανέλα βασικού και δείχνει να… μονιμοποιείται στα βασικά πλάνα του Δημήτρη Σπανού. “Κλειδί” να ήταν ίσως και η “γεμάτη” εμφάνιση που πραγματοποίησε στο Αιγίνιο, κάνοντας όμως και πιο αθόρυβη δουλειά. Οπως δηλαδή τις φάσεις που δημιούργησε κόντρα στα Τρίκαλα, είτε δημιουργώντας είτε απειλώντας ο ίδιος, όπως και η συμβολή του στο κάθετο παιχνίδι της ομάδας στο “Ελ Πάσο” όπου από δική του πάσα προήλθε το… πολυσυζητημένο ακυρωθέν γκολ του Διαμαντόπουλου. 

Ο ίδιος από την αρχή της σεζόν περίμενε δύο-τρεις συνεχόμενες ευκαιρίες όπως αυτές που έχει πάρει και μέχρι στιγμής δικαιώνει τον προπονητή του. Για αυτό άλλωστε και αναμένεται να τον ξεκινήσει και στο ματς της ερχόμενης Δευτέρας. Μία εικόνα που τον προσθέτει μαζί με τους Τζανακάκη και Αναγνωστόπουλο, στην κατηγορία των παικτών που έχουν αρπάξει την ευκαιρία το τελευταίο διάστημα.

Προτεινόμενα Άρθρα