Κέρδισε μετά από καιρό και… κρυφοκοιτάζει Europa League η Λέστερ

από AllAboutARIS

Οι "Αλεπούδες" διέλυσαν με 1-4 την Γουέστ Μπρομ, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από σχεδόν 2 μήνες και διατηρούν ζωντανές τις (όποιες) ελπίδες τους για την 6η θέση.

H αλήθεια είναι πως το βαθμολογικό κακό είχε παραγίνει. Aπό τις 20 Γενάρη και μετά (ημέρα κατά την οποία πήρε το τελευταίο της… ροζ φύλλο αγώνα) η Λέστερ μετρούσε 2 ήττες και 3 ισοπαλίες, πετώντας εντέχνως στον κάλαθο των αχρήστων πολύτιμους βαθμούς. Γι’ αυτό, σήμερα εκτός έδρας κόντρα στην Γουέστ Μπρομ, η νίκη έμοιαζε με αγωνιστικό μονόδρομο- κι ας ξεκίνησε στραβά το πράμα.

Μόλις στο 8΄ ο Ρόντον έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, όμως μετά ακολούθησε “καταιγίδα”… 1-1 ο Βάρντι στο 21΄ μετά από πάσα του Μαχρέζ, 1-2 ο τελευταίος στο 62΄ (10 γκολ και 8 τελικές πάσες ήδη φέτος, εν αντιθέσει με το φτωχό 6+3 πέρυσι), 1-3 ο Ιχεανάτσο στο 76΄ και το κερασάκι στην τούρτα ο Ιμπόρα στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού για το εποβλητικό 1-4.

Κάπως έτσι, οι “Αλεπούδες” επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα, πήγαν στους 40 βαθμούς και βρίσκονται στο -5 από την 6η Άρσεναλ (που, όμως, έχει και ματς λιγότερο).

Η λογική λέει πως δεν προλαβαίνει με τίποτα το τραίνο που οδηγεί στο Europa League, όμως…

Όμως, δεδομένου του προ διετίας θαύματος, “λογική” και Λέστερ σπανίως βαδίζουν μαζί.

Προτεινόμενα Άρθρα