Ο μήνας της κρίσης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πέντε παιχνίδια, στη διάρκεια των οποίων ίσως κριθούν τα πάντα για τους "κιτρινόμαυρους" σχετικά με την άνοδο

Ένας μήνας ή για να είμαστε πιο ακριβείς κάτι λιγότεροι από 30 ημέρες. Αυτό είναι το διάστημα που έχει μπροστά του ο ΑΡΗΣ μέχρι τη διακοπή για το Πάσχα. Μία περίοδος που θα κρίνει πολλά. 

Από την αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας με αντίπαλο τον Εργοτέλη, μέχρι το παιχνίδι της Μεγάλης Τετάρτης στο “Γεντί Κουλέ”, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν μπροστά τους έναν περίπου μήνα. Ένας μήνας ο οποίος περιλαμβάνει μία καθοριστική σειρά αγώνων, η οποία ίσως κρίνει πολλά -αν όχι τα πάντα- όσον αφορά την υπόθεση της ανόδου για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού. Είναι κάτι άλλωστε που το έχουν στο μυαλό τους και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, άσχετα αν προσπαθούν να επικεντρωθούν σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά όπως οφείλουν άλλωστε. 

Συγκεκριμένα ο ΑΡΗΣ καλείται να αντιμετωπίσει κατά σειρά τους Εργοτέλη, Παναχαϊκή, Κισσαμικό, Δόξα Δράμας και ΟΦΗ. Το αρνητικό -αν μπορούμε να το πούμε- έτσι για τον ΑΡΗ, είναι ότι τρία από τα πέντε παιχνίδια που έχει μπροστά του μέχρι το Πάσχα είναι εκτός έδρας. Και τα δύο εξ αυτών μάλιστα, κόντρα σε Παναχαϊκή και ΟΦΗ. Με το παιχνίδι της Πάτρας πάντως να είναι και το πιο καθοριστικό για την ώρα και έτσι όπως είναι διαμορφωμένη η βαθμολογία. Για αυτό και η οποιαδήποτε απώλεια στην αυριανή αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, είναι κάτι παραπάνω από απαγορευτική για την ομάδα. 

Προτεινόμενα Άρθρα