Σόου Γκριεζμάν

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Η Θέλτα στάθηκε με αξιοπρέπεια στο Μετροπολιτάνο, όμως έχασε διότι δεν είχε έναν παίκτη σαν τον Γάλλο για να τελειώνει τις φάσεις

Πόσο φορμαρισμένος είναι ο Γάλλος επιθετικός των «ροχιμπλάνκος»; Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα. Έχει σκοράρει 10 φορές και έχει δώσει 4 ασίστ στα 8 πιο πρόσφατα παιχνίδια της Ατλέτικο Μαδρίτης, τα περισσότερα από τα οποία είναι one man show.

Η Θέλτα στάθηκε με αξιοπρέπεια στο Μετροπολιτάνο, όμως έχασε διότι δεν είχε έναν παίκτη σαν τον Γάλλο για να τελειώνει τις φάσεις. Πριν το 1-0 που ήρθε με όμορφη ατομική ενέργεια του Γκριεζμάν μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Χιμένες (44’), η Θέλτα έχασε τρεις καλές ευκαιρίες για να ανοίξει πρώτη το σκορ.

 
Ακόμα και λίγο πριν το 2-0 έγινε πάλι το ίδιο. Ο Ραντόγια έχασε απίθανη ευκαιρία εξ’ επαφής και στην κόντρα, ο Γκριεζμάν βρήκε τον Βιτόλο για το 2-0 (56’).

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έφτασε στο 3-0 με τον Κορέα (63’), όμως έχασε με τραυματισμό τον Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος έφαγε μία αχρείαστη πολύ γερή σκαριά από τον Σέρχι Γκόμεθ λίγο πριν το φινάλε.

Προτεινόμενα Άρθρα