Ούτε να το σκέφτεται

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στον δρόμο των νικηφόρων αποτελεσμάτων καλείται να επιστρέψει σήμερα ο ΑΡΗΣ, με αντίπαλο τον Εργοτέλη

Στον απόηχο των δύο ισοπαλών με Τρίκαλα και Καλλιθέα, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού υποδέχεται τους Κρητικούς στις 15:00 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4) και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα τη φέρει σε αρκετά δύσκολη θέση. 

Οι “κιτρινόμαυροι” καλούνται να βγάλουν αντίδραση απέναντι σε έναν αντίπαλο που τος έκανε το δικό του… δώρο πριν λίγες ημέρες (τη νίκη επί της Παναχαϊκής) αλλά που βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είναι ικανός για τη “ζημιά”. 

Η αντίδραση και τα προβλήματα

Παρά τα πολλά και δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία, στον ΑΡΗ γνωρίζουν ότι δεν έφταιξε μόνο αυτή για να έρθουν οι δύο τελευταίες ισοπαλίες. Ετσι σήμερα θέλουν μία νίκη και μία εμφάνιση που θα ισοδυναμούν με αντίδραση από πλευράς τους μπροστά στο κοινό τους. 

Με αυτό το σκεπτικό προετοιμάστηκε η ομάδα τις τελευταίες ημέρες, μαζί φυσικά με τις απουσίες που κλήθηκε να διαχειριστεί ο Δημήτρης Σπανός. Πέραν του τραυματία Πασά, ο τεχνικός του ΑΡΗ δεν υπολογίζει επίσης  στους τιμωρημένους Βαλεριάνο, Μπούρμπο, στον τραυματία Ιντζόγλου ενώ θα περιμένει να δει σήμερα την κατάσταση του Ούγκο Σόουζα. 

Οπως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, η αποστολή θα γίνει γνωστή λίγο πριν τη σέντρα. 

Για νέα… ζημιά ο Εργοτέλης

Η νίκη επί της Παναχαϊκής έδωσε ακόμα μεγαλύτερη ψυχολογία στους Κρητικούς, μετά το “διπλό” στον Κισσαμικό. Μία ψυχολογία την οποία θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν για να κάνουν τη… ζημιά και στον ΑΡΗ, παίζοντας για πρώτη φορά μετά από καιρό εκτός της επικίνδυνης ζώνης. 

Ο Μπούζας δεν ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη λόγω των ενοχλήσεων στη μέση που συνεχίζουν να τον ταλαιπωρούν, ενώ εκτός αποστολής έμεινε για αγωνιστικούς λόγους και ο τερματοφύλακας Λαδάς. 

Η αποστολή του Εργοτέλη: Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Μπουτσάκης, Ιατρούδης, Ροβίθης, Μανουσάκης, Έφορντ, Σταματάκος, Κάιπερς, Χανιωτάκης, Αγγελόπουλος, Βογιατζής, Πάτας. 

Προτεινόμενα Άρθρα